sztárpár házasság válás megcsalás dadus London Gwen Stefani Gavin Rossdale
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, novemberben úgy tűnt, hogy véget ér Gwen Stefani és Gavin Rossdale házassága. Most azonban minden jel arra utal, hogy a párnak sikerült rendezni a soraikat.

Gwen, aki bekerült a Life.hu legdögösebb sztárjainak összeállításába, nem volt könnyű helyzetben, amikor egy olyan fotó látott napvilágot, amelyen férje a dadusuk hátsóját simogatja. Most azonban úgy tűnik, rendeződött kettejük viszonya. A családi napon, melyet egy londoni parkban töltöttek kisfiukkal, a négyéves Zumával, ölelkeztek és együtt játszottak. Gavin még egy hatalmas csókot is nyomott Gwen arcára. A családi kiruccanás képeit itt nézheted meg. A pár másik fia, a hatéves Kingston ezúttal nem tartott velük.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A sztár korábban elmondta, hogy férje családjánál töltötték az ünnepeket. Ezt házassága legnagyobb teljesítményének nevezte és biztosította a rajongókat arról, hogy Gavin csodálatos apa és ami még fontosabb, hogy nagyon keményen dolgozik.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.