Harry Styles párkapcsolat One Direction Taylor Swift Conor Kennedy énekesnő szakítás sztár kapcsolatok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taylor Swift nem érti, hogy miért ilyen rövidek a kapcsolatai. Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a lány októberben szakított Conor Kennedy-vel, majd pedig belehabarodott Harry Stylesba, a One Direction együttes énekesébe. Most azonban úgy tűnik, a legifjabb Kennedy után a 18 éves sztár is dobta az énekesnőt.

Nincs könnyű helyzetben a 23 éves Taylor, akinek ismét szakítással végződött a kapcsolata. Az énekesnővel nem először történt ilyesmi, már legutóbbi, Red című albumának összes dalát is korábbi szakításai inspirálták. "Azért lett Red az új albumom címe, mert a szerelmi hullámvölgyeket szimbolizálja. Viharos, hangos és őrült kalandok, szerelem és veszteség. Visszatekintve az egész vörös" - olvasható a Life.hu korábbi cikkében.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Taylor és Harry az ünnepek alatt utaztak a Virgin-szigetekre. Az utazás azonban olyan jól sikerült, hogy egy hatalmas veszekedést követően Taylor azonnal hazautazott és kiírta a Twitterre, hogy mennyire szomorú. A hírek szerint Harry a szigeten maradt és tovább bulizott a barátaival.

A fiatal lánynak fogalma sincs, hogy mi a hosszú kapcsolat titka, ugyanis még sosem volt neki olyan. Conor előtt például A nyomorultak kölyökképű sztárja, Eddie Redmayne dobta 2012 februárjában. A Life.hu cikkéből kiderül az is, hogy Swift már megjárta számos fiatal hollywoodi sztár ágyát - összejött olyan színészekkel, mint Taylor Lautner és Jake Gyllenhaal, és járt a zenész John Mayerrel és Joe Jonasszal is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.