párkapcsolat szerelem testőr Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több lett, mint testőr! A szőke szupermodell és egykori bodyguardjának, Martin Kristennek a kapcsolata egyértelműen szárnyal. A páros sülve-főve együtt van, legutóbb egy közös motorozás alkalmával kapták lencsevégre a szerelmeseket.

Habár Heidi nem párjával jelent meg a Golden Globe-díjkiosztón, élete minden más pillanatát megosztja társával: együtt járnak bevásárolni és közös családi programokat is szerveznek - írja a Hello magazin. Kapcsolatuk tavaly szeptemberben kezdődött, de már több mint 4 éve ismerik egymást, hiszen Kristen felügyelte a szépség és családja biztonságát.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Klum kezdetben titkolta viszonyukat, de végül beadta a derekát és mindent elmesélt új szerelméről: "Az elmúlt négy évet a családunkkal töltötte. Teljes mértékben rá merem bízni a gyerekeimet, ő egy nagyszerű ember. Most kezdjük megismerni egymást egy egészen más oldalról. Igazán boldog vagyok vele." Vajon melyik lehet a kedvenc filmjük?

Heidi Klum és volt férje, Seal pont egy éve jelentették be válásukat. Heidi bevallotta, hogy már házasságuk alatt is csalta férjét, de úgy látszik, a kaland többnek bizonyult, mint unaloműző játszadozás, hiszen még mindig tart a románc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.