Robert Pattinson esküvő fotó Kristen Stewart házasság párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem látott kép került nyilvánosságra az egykori sztárpárról. Kristen Stewart és Robert Pattinson a színfalak mögött esküvői ruhában.

A különleges képet az Entertainment Weekly magazin hozta le a film DVD kiadása előtt. Az ő fotósuk kapta el a pillanatot, amikor az egykori szerelmespár első esküvői jelenetükre készülődtek a Twilight: Hajnalhasadás című filmjében.

Forrás: Entertainment Weekly/Andrew Cooper
Forrás: Entertainment Weekly/Andrew Cooper

A képen a Stewart lány csupasz háta és gyönyörű ruhájának hosszú uszálya látszódik, amint épp nagyon figyel akkori szerelmére. A Pattinson fiú pedig világos öltönynadrágjában nagy szemeket mereszt később csalfának bizonyuló kedvesére.

A pár kapcsolata a jelenet óta viharosra fordult, hiszen Kristen félrelépett egyik filmje rendezőjével, amit Robert egy idő után megbocsátott, de végül kiadta a színésznő útját. A rajongók a kép láttán újra megsirathatják kedvenceik megboldogult szerelmét...

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szexi pasikat nézegetnél, íme a Napi Hím oldal!



Miért nem hív? - pasik a nagy rejtélyrőlhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130214-szex-szerelem-parkapcsolat-miert-nem-hiv-pasik-nyilatkoznak.htmlVágykeltő zenék Valentin-naprahttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20120213-a-10-legszexibb-szerelmes-dal-valentinnapra-a-haloban-szolnak.htmlMiről álmodik a lány? Ilyen a tökéletes eljegyzéshttp://www.life.hu/szeress/20130214-a-tokeletes-lanykeresrol-kerdeztek-a-noket-egy-felmeresben-es-kiderult.htmlHidegvérrel ölt az egykori pornóshttp://www.life.hu/szeress/20130214-jennifer-marchant-egykori-pornoszineszno-megolte-a-kedveset.htmlA gyerekmenyasszonyok tragédiájahttp://www.life.hu/szeress/20130213-iskola-helyett-hazassag-a-gyerekmenyasszonyok-tragediaja.htmlDolgok, amik eltűnnek a vaginábanhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130212-szex-szerelem-parkapcsolat-dolgok-amik-eltunnek-a-vaginaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.