Harry herceg szemérmetlenül csókolózott barátnőjével

étterem párkapcsolat herceg csókolózás szerelem síelés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A svájci hóhatár felett eléggé hideg van, ezért nem árt legalább a lelkünket felmelegíteni. Így gondolta ezt Harry herceg is, aki nyilvánosan kezdett csókcsatába barátnőjével, Cressida Bonasszal.

A fülig szerelmes párocska már a sípályán nagy ölelkezésbe kezdett. Harry úgy szorította magához a szőke modellt, mintha soha többé nem akarná elengedni szerelmét. Hiába, hosszú volt az a katonai szolgálat!

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

De az még csak az előjátéka volt egy sokkal forróbb éttermi jelenetnek. A szemtanúk szerint Harry és barátnője úgy csókolóztak, mint két tini a mozi hátsó sorában. A síelős képeket itt nézheted meg! Az sem hozta őket zavarba, hogy az asztal szemben lévő részén közben Harry nagybátyja, András herceg és családja ünnepelte a férfi 53. szülinapját.

"Nem hittünk a szemünknek! Egyáltalán nem voltak diszkrétek. A yorki herceg és felesége ott ültek az asztal másik végén, direkt az ellenkező irányba néztek, és próbáltak illedelmes párbeszédet folytatni egymással" - mesélte egy szemtanú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.