Christina Applegate színésznő házasság titok szertartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint négyévnyi együttjárás után a népszerű sorozatszínésznő és vőlegénye, Martyn LeNoble végre összeházasodott a nyilvánosság teljes kizárásával.

A szőke sztár és 43 éves zenész párja 2010-ben, Valentin-napon jegyezték el egymást, majd hamarosan a családbővítésbe is belekezdtek. Közös kislányuk, Sadie Grace ma már 2 éves.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A páros sok mindent élt már át együtt. Christinánál 2008-ban mellrákot diagnosztizáltak, amit szerelme segítsége és támogatása nélkül nem tudott volna legyőzni. "Nem tudom, hogy nélküle hogy lettem volna képes keresztülmenni mindezen. Abban az időszakban került az életembe, amikor nagyon sok veszteség ért, úgyhogy elképesztően nagy segítség volt számomra" - nyilatkozta a színésznő.

Mádai Vivien lefolyik a képernyőről - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130225-madai-vivien-az-rtl-klub-musorvezetoje-durva-kritikat-kapott-elhizasaval.htmlLetartóztatták MC Hammer rapperthttp://www.life.hu/legykepben/20130225-letartoztattak-mc-hammer-rappert-es-a-kaliforniai-santa-rita-borton.htmlFolyt a vér egy budapesti iskola mosdójában - Sokkoló videó (18+)http://www.life.hu/legykepben/20130222-tiltott-anatomiai-ora-egy-budapesti-iskolaban-ami-kiverte-a-biztositekot.htmlKislánya tartotta a lelket Dopeman-benhttp://www.life.hu/legykepben/20130225-dopeman-magyar-rapper-a-nagy-duett-szinpadan-kislanya-tekintetebe-kapaszkodott.htmlA kéj ára: fertőzések, amiket hazaviszelhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130222-szex-szerelem-parkapcsolat-ferfiak-ovszer-nelkul.htmlElhízunk a boldogságtólhttp://www.life.hu/szeress/20130218-a-kutatok-szerint-a-boldogsag-hizlal-ime-nehany-tipp-elhizas.htmlTíz súlyos szextitok - te bevallanád?http://www.life.hu/szeress/szex/20110513-szex-parkapcsolat-tiz-sulyos-szextitok-te-bevallanad.html"Anyuci nagyon szeretné, ha bedugnád" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130222-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-anyuci-nagyon-szeretne-ha-bedugnad.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.