Elrabolta saját magát egy férfi

buli Brooklyn elrablás félelem szerelem szigetelőszalag Rahmell Pettway
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeverte és megkötözte magát egy férfi, majd azt hazudta, hogy elrabolták. Mindezt azért, mert több hetes bulizás után nem mert a barátnője szeme elé kerülni. Vajon mi nyomta ennyire a lelkét?

Mire képes egy férfi, ha fél barátnője haragjától? A 36 éves Rahmell Pettway például megszervezte a saját elrablását. Előzőleg ugyanis szó nélkül meglépett otthonról, és heteken át óriási tivornyákat csapott. Mindezt azonban nem merte bevallani szerelmének, így inkább összeverte saját magát, egy szigetelőszalaggal betapasztotta a száját, és összekötözte a kezét és a lábát. Ezután két kocsi közé vetette magát egy forgalmas útszakaszon.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

Amikor a rendőrök rátaláltak, azt hazudta, hogy egy furgonból dobták ki. Az egyenruhásoknak azonban gyanús lett, hogy nem emlékezett elrablásának részleteire. Ráadásul a szigetelőszalag-tekercs is a férfi csuklóján lógott - valljuk be, nem volt túl alapos. Végül beismerő vallomást is tett - írja a New York Post.
Kíváncsiak lettünk volna, hogy a barátnő ezek után mit reagál, de erről sajnos nem szól a fáma.

Te bevállalnád? Lagzi ogre módrahttp://www.life.hu/szeress/20130301-eskuvo-es-szerelem-divat-a-disneyeskuvo-legutobb-a-sherk-rajzfilm.htmlSzex a mostohatestvérrel: tabu vagy megengedett?http://www.life.hu/szeress/szex/20110617-szex-szerelem-parkapcsolat-szex-a-mostohatestverrel.htmlSzextipp hétvégére: Ettől élvez el a férfi (18+)http://www.life.hu/szeress/20130301-szex-es-szerelem-6-tipp-a-ferfi-felejthetetlen-orgazmusaert.htmlIntő jelek, hogy nem kellene szexelned velehttp://www.life.hu/szeress/szex/20130226-szex-szerelem-parkapcsolat-5-jel-hogy-nem-kellene-szexelned.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.