Megizzadt szerelméért Jake Gyllenhaal

modell sztárpár színész Emily DiDonato szerelem spinning randi Jake Gyllenhaal edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, az edzés nem csak a testnek jó. Jake Gyllenhaal például egy izzasztó spinningórán habarodott bele a gyönyörű modellbe, Emily DiDonatóba. Szóval húzzatok ti is edzőcipőt, és járjatok nyitott szemmel!

Spinning órán talált rá a szerelem Jake Gyllenhaal-ra. Az "áldozat" nem más, mint a bájos modell lány, Emily DiDonato. Ő mutatta be a Sports Illustrated magazin legújabb fürdőruháit - írja a Daily Mail. Egy kemény órán, tekerés közben kezdtek el szemezni még tavaly.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Megérte a pedálozás: most Emily az amerikai színész aktuális randi partnere. Ezt nem gonoszságból írjuk: Jake ágyában az elmúlt évek alatt rengeteg szupermodell, énekes és színésznő megfordult. Persze azért szurkolunk a friss párocskának.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressz tesztjét!



New Yorkba költözik Pippa Middleton - egy új szerelem az oka?http://www.life.hu/hazitunder/20120907-new-yorkba-koltozik-pippa-middleton-egy-uj-szerelem-az.htmlAz új szerelem csinosabbá teszi: jó pár kilót ledobott Szinetár Dórahttp://www.life.hu/szeress/20120906-szinetar-dora-szineszno-ujra-szerelmes-a-boldogsagtol-lefogyott-es-uj.htmlSzerelem helyett diétázik Szabó Zsófihttp://www.life.hu/legykepben/20130214-szabo-zsofi-szineszno-a-szerelem-helyett-a-fogyokurat-valasztotta.htmlHiányzik a szerelem a műsorvezető életébőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130201-gianni-imadja-a-kavet-es-akar-agyba-is-viszi-szerelmenek.htmlAlec Baldwint fiatalítja a szerelemhttp://www.life.hu/szeress/20130110-alec-baldwint-fiatalitja-a-szerelem-felesege-hilaria-thomas.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.