orális szex színésznő Chris Martin tanács Gwyneth Paltrow Chelsea Handler veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes párkapcsolati tanácsokat ad Gwyneth Paltrow. A színésznő inkább orális szexet javasol barátnőiek veszekedés helyett.

Kibújt a szög a zsákból. Gwyneth Paltrow egy csajos vacsorán azt mondta a barátnőiek, hogy nem éri meg összekapni a párjaikkal, helyette inkább orális szexet tanácsol. Legalábbis ő így vezeti le energiáit, és nála beválik a módszer. Bizonyára sokan lennének férje, Chris Martin helyében...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő, akit a People magazin a legszebb nőnek választott nemrég, a US TV egyik show-jában vendégeskedett, Chelsea Handlernél. A két nő jóban van, olyannyira, hogy a tévés híresség is ott volt azon az ominózus vacsorán, amikor a hollywoodi sztár kikotyogta intim titkát. Amikor Chelsea a nagyközönséggel is megosztotta ezt az információt, Gwyneth teljesen elvörösödött. Nem csodáljuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.