Exe miatt fújta le az esküvőjét Jennifer Aniston

Brad Pitt esküvő színésznő Justin Theroux szerelem Angelina Jolie elhalasztás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhalasztotta az esküvőjét Jennifer Aniston. A színésznő Justin Theroux-hoz menne hozzá, de nem most. Állítólag Brad Pitt és Angelina Jolie miatt fújta le a lagzit...

Megint kísérti a múltja, pontosabban az exe Jennifer Anistont. A színésznő és szerelme, Justin Theroux egy darabig még jegyesek maradnak, Jen ugyanis Brad Pitt és Angelina Jolie közelgő házassága miatt elnapolta saját esküvőjét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Justin és Jen

A Jóbarátok sztárja ugyanis nem szeretné, ha összemosnák a nagy napját volt párja nászával. Legutóbb karácsonykor lehetett arról hallani, hogy Brad és Angelina összeházasodtak, de a "valóságban" elvileg nyáron lesz a lakodalom. Jennifer először be akarta előzni őket, de Theroux megijedt a nagy kapkodástól és visszatáncolt. Lesz ebből valaha esküvő?

Jennifer Aniston fekete kismamaruhában parádézotthttp://www.life.hu/szorakozz/20130501-jennifer-aniston-szineszno-mely-dekoltazsu-fekete-ruhaban-egy-konyvbemutaton.htmlLátványos divatbakit vétett Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/szepulj/20130417-jennifer-aniston-szineszno-ciki-divatbakit-vetett-los-angelesben-sajat-filmje.htmlNem hajlandó érintkezni kollégáival Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/legykepben/20130227-jennifer-aniston-szineszno-nem-hajlando-a-kollegaival-ebedelni-legujabb-filmje.htmlCsúcsformában van Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/szepulj/20130213-jennifer-aniston-vilagos-szoke-hajjal-angyon-fiatalnak-nez-ki.htmlJennifer Aniston durván beszőkítetthttp://www.life.hu/legytrendi/20130207-jennifer-aniston-amerikai-szineszno-frizuraja-megvaltozott-nagyon-szoke-lett-uj.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.