színész szórakozás Szexpázsit Bradley Cooper sztár reklámfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi, kívánatos és nincs nő a földön, aki ne omolna azonnal a karjaiba. Ő Bradley Cooper a lazán leomló hajával, aki elbűvölő mosolya kíséretében azt is megmutatja, hogy nemcsak a mozivásznon, de dobozos fagyit majszolva is bárkit le tud venni a lábáról. Nem is akárhogy.   

Másnaposok I., II., III., Nem kellesz eléggé, Napos oldal, Lopott szavak - hogy csak párat említsünk azok közül az alkotások közül, amelyekben az amerikai szépfiú szerepelt, és megdobogtatta a női szíveket. Az egyik jégkrémgyártó cég is meglátta a jóképű színészben a lehetőséget, olyannyira, hogy egyből szerződtették is egy reklámfilmhez. Az alkotók semmit sem bíztak a véletlenre: egy perc négy másodperc alatt még azt is ráveszik a jéghideg, krémes nyalakodásra, aki nemrég volt túl egy mandulaműtéten.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A kisfilmről és Bradley Cooperről itt olvashatsz bővebben!


Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!


Tarolt Bradley Cooper a filmes díjátadónhttp://www.life.hu/szorakozz/20130415-bradley-cooper-vehette-at-a-legjobb-szinesznek-jaro-elsimerest-az.htmlIsmét hódítanak a Másnaposokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110526-masnaposok-2-premier-los-angelesben.htmlMásnaposok 2. - Mi történhet egy thaiföldi legénybúcsún?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110525-film-mozi-program-mi-minden-tortenhet-egy-thaifoldi-legenybucsun.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.