Miss USA modell Karolina Kurkova jótékonysági akció brit királyi család szépségkirálynő csókolózás USA lovaspóló Harry herceg Nana Meriwether
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ráhajtott Harry hercegre Miss USA. A szépségkirálynő, miután találkozott a királyi sarjjal egy bálon, azt mondta, hozzá akar menni. Főleg, mert a herceg is olyan magas, mint ő. Harry ezen kívül egy modell lánnyal is puszilkodott egy másik rendezvényen. Micsoda hét...

Együtt bulizott a minap Harry herceg és Miss USA, azaz Nana Meriwether Manhattanban a Four Seasons partiján. A szépségkirálynő szeme egyből megakadt a trónörökösön. Fura módon nem a szemtelen mosolya tetszett meg neki, hanem a magassága.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Na, hogy tetszenek együtt?

A szépség flörtölni kezdett Harryvel és megkérdezte, jár-e valakivel. Elvileg Cressida Bonas a kedvese, de ahogy a Life.hu is megírta, a lány a herceggel ellentétben még nem akar házasságról hallani. Nem így az amerikai szépség! Nana kijelentette, hogy ő bizony szívesen hozzámenne a brit uralkodónő unokájához, akit tökéletesnek tart. A lánynak még humora is van: azt mondta, gyakorlatilag ő is királynő, csak egy másik műfajban... Harrynek egyébként sűrű hete volt. A herceg az említett partin kívül jótékonysági lovaspólót is játszott. Afrikai, szegény gyerekek javára gyűjtött pénzt. A meccset megnyerte, jutalma pedig a trófeán kívül egy csók volt a szépséges modelltől, Karolina Kurkovától. Az érzéki pillanatot itt leshetitek meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.