Angelina csókol a legjobban

csók Angelina Jolie Ethan Hawke Életeken át
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie tud valamit - erről mesélt a napokban egy interjúban a sztár egyik korábbi filmbeli partnere, Ethan Hawke színész.

Uma Thurman exférje még élénken emlékszik arra, amikor ő és Angelina közösen játszottak az Életeken át című filmben. A színész elárulta Andy Cohennek egy interjúban, hogy Angelina Jolie-val volt a legizgatóbb csókolózni. "Amadeus Wolfgang Mozart egy zseni lett volna? Azt nem tudom, de azt igen, hogy Angelina Jolie arra született, hogy teljesen elgyengítse a férfiakat. Amikor megcsókol, az ember még a saját nevére sem emlékszik" - nosztalgiázott Ethan Hawke.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 2003-as film forgatása alatt egyébként azt pletykálták, hogy a két színész a való életben is igen jóban volt, sőt, állítólag nem csak a filmben szeretkeztek igen erotikusan - írja a Daily Mail. A dolog szépséghibája, hogy Ethan akkor még Uma Thurman férje volt. Azt nem tudni, hogy ez a liezon okozta-e Uma és férje válását, de az biztos, hogy a nemrég műtéten átesett Angelina Jolie nem csak Jennifer Aniston házasságába piszkított bele...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.