pilóta házasság eljegyzés Forma-1 Lewis Hamilton Nicole Scherzinger szakítás X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötévnyi együttjárás után szakított az X-Factor sztárja és a Forma-1-es pilóta.

Vége - Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton szétmentek. Állítólag annyira be voltak táblázva, hogy alig látták egymást az utóbbi időben - írja a Daily Mail. Egy bennfentes szerint az énekesnő szíve teljesen összetört. Nicole szóvivője megerősítette a lapnak a szakítást.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Pedig ahogy a Life.hu is megírta, a minap a Forma-1-es versenyző egy interjúban elhintette, hogy még hatéves évfordulójuk előtt szeretné megkérni kedvese kezét. Az élet azonban úgy tűnik, közbeszólt, és nem lett eljegyzés. A sztárpár 2007-ben kezdett randizni. Az énekesnő korábban rendszeresen megjelent a Forma-1-es futamokon is, és szurkolt Lewisnak. De amióta idén megjelent az X-Factor az életében, Glasgow, Dublin és London között ingázott, miközben Lewis a versenyzői karrierjére koncentrált, így alig látták egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.