Shakira énekesnő Gerard Piqué nyaralás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb harmóniában él együtt Shakira és kedvese, Gerard Piqué, akik most romantikus nyaraláson vettek részt. Velük tartott a tündéri kisfiuk is, akinek a Life.hu lassan külön "Milanbaba" rovatot szentelhetne.

Az énekesnő, aki a szülés után hat hónappal bombaformában van, a vakáción készült képek közül megosztott néhányat a legnagyobb közösségi oldalon. A fotók is arról tanúskodnak, hogy ők ketten, annak ellenére, hogy már évek óta egy párt alkotnak, sőt egy tündéri kisfiú boldog szülőivé váltak, ugyanolyan szerelmesek, mint a kezdetekkor. Kukkants be a családi fotóalbumba és nézegess még több cuki fotót a Szexpázsit blogon!

Shakira Facebook oldala
Shakira Facebook oldala

A vőlegényem mással szexel! Hozzámenjek?http://www.life.hu/szeress/20130719-gyori-szilvia-a-lifehu-szakertoje-elkaluzol-a-hutlenseg-nyitott-hazassag.htmlFérjhez megy Orbán Viktor lányahttp://www.life.hu/szeress/20130730-orban-rahel-orban-viktor-magyar-miniszterelnok-lanya-ferjhez-megy-szeptemberben.htmlPasivélemény: "A lovagló póz a kedvencem" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130715-szex-orgazmus-parkapcsolat-pasivelemeny-a-lovaglo-poz-a-kedvencem.htmlNem elég a nőknek, ha egyetértenek velükhttp://www.life.hu/szeress/20130711-lifenight-igen-dragam-nem-eleg-a-noknek-ha-csak.htmlHázasnak érzi magát Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/szeress/20130729-jennifer-aniston-szineszno-elmeselte-hogy-mi-a-helyzet-kozte-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.