Összeházasodott Galambos Dorina és Pély Barna

házasság szerelmesek Galambos Dorina United Megasztár zenészek Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelmesek már tíz éve alkotnak egy párt, de csak most fogadtak örök hűséget gymásnak.

A házaspár a Megasztárnak köszönheti a szerelmet, amelyben Dorina mint versenyző, Barna pedig zsűritagként vett részt. Az utóbbi években visszavonultak a nyilvánosság elől. A házasságnál eddig mindig fontosabb volt a zene, hiszen mindketten a karrierjüket építették, igaz Pély Barna, a United együttes frontemberként már a Megasztár idején is sikeres volt. Úgy tűnik, Dorina viszont most találta meg igazán a helyét, a Mrs. Colombo együttes énekesnőjeként vívta ki a közönség elismerését.

Fotó: Temesi Ádám
Fotó: Temesi Ádám

A nyár elején már egy eljegyzési gyűrű csillogitt Galambos Dorina ujján, de akkor annyit fűztek hozzá, hogy ez az ő magánügyük. Az esküvőjüket sem verték nagy dobra. A Vasárnapi Blikk úgy tudja, a menyegzőre nagyon szűk körben került sor. Mindössze a család és pár barát volt jelen.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.