Victorias Secret romantika szerelem Leonardo DiCaprio Ibiza Toni Garrn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész német származású barátnőjével csókolózott Spanyolországban. Természetesen egy újabb modellről van szó.

Leonardo DiCaprio ismét egy modellre vetett szemet: híres exe, Gisele Bündchen után most egy hosszú combú, német szépségbe habarodott bele: a világsztár és Toni Garrn Ibizán romantikáztak. Nézd meg itt, Leo hogyan csókolja barátnőjét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Toni és Leo

Ez az első alkalom, hogy nyíltan vállalják érzelmeiket. A szerelmesek májusban találtak egymásra a 66. Cannes-i Filmfesztiválon, azóta alkotnak egy párt. Toni a Victoria's Secret üdvöskéje. A színész korábban is járt már a híres fehérneműcég egyik angyalával, méghozzá Erin Feathertonnal. A párocska tavaly novemberben szakított 10 hónapos együttlét után. Hátha ez a mostani kapcsolat tartósabb lesz!

Nagyon lealázta Katy Perryt Russel Brandhttp://www.life.hu/szeress/20130806-russel-brand-komikus-durvan-viccelodott-volt-felesegen-katy-perryn.htmlFérjhez ment Elle Macphersonhttp://www.life.hu/szeress/20130804-elle-macpherson-szupermodell-es-a-milliardos-jeffrey-soffer-fijin-hazasodott.htmlÖsszeházasodott Galambos Dorina és Pély Barnahttp://www.life.hu/szeress/20130803-osszehazasodott-galambos-dorina-enekesno-es-pely-barna-a-united-egyuttes.htmlA pasik a pornó miatt elégedetlenek a testükkelhttp://www.life.hu/szeress/20130802-a-porno-miatt-elegedetlenek-a-testukkel-a-mai-ferfiak.htmlVálik a Vámpírnaplók sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20130803-valik-a-vampirnaplok-sztarja-paul-wesley-szinesz-es-torrey-devitto.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.