Villamosról is láthatod az Orbán lány esküvőjét

esküvő Orbán Ráhel Margit körút miniszterelnök Orbán Viktor villamos templom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A miniszterelnök lánya, Ráhel és kedvese, István a Margit körúti ferences templomban tartja a szertartást - tudta meg a Bors.

Miután Orbán Viktor kikotyogta, hogy lánya esküvője szeptember 7-én lesz, már csak a templomi szertartás helyszíne volt kérdéses. Most viszont kiderült, hogy Orbán Ráhel és választottja, Tiborcz István Budán, az Országúti Ferences Szent István Első Vértanú-templomban tartja az esküvőjét.

Forrás: MTI/Beliczay László
Forrás: MTI/Beliczay László

Orbán Viktor és lánya

A plébánia portáján a lap érdeklődésére megerősítették: valóban ott lesz a szertartás. A plébános viszont nem nyilatkozott az ügyben. A templomban nagyjából kétszáz ülő- és húsz állóhely van, de valószínű, hogy ennél több vendéget várnak majd. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a fiatalok hat éve ismerték meg egymást egy felcsúti rendezvényen. A sátras lagzit a vőlegény tükröspusztai családjának birtokán ülik meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.