Richard Gere válás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy fest, ez az ősz a sztárszakítások időszaka: Michael Douglasék és Monica Bellucciék után Richard Gere és felesége is válnak.

Megromlott a kapcsolat Richard Gere és felesége, Carey Lowell között. A New York Post szerint a pár már egy ideje külön él egymástól. Gere és Lowell 13 éve járnak együtt, és 11 évet éltek házasságban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bennfentesek szerint a szakítás oka a nagyon eltérő életstílus. Míg a színész leginkább nyugalomra és csendre vágyik, a nála 12 évvel fiatalabb kedvese imád bulizni és partikra járni. Carey egyébként szintén szakmabeli: ő volt többek között az 1989-es A magányos ügynök című Bond-film bombázója.

4 izgató póz az Illatos kertből (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130924-szex-szerelem-parkapcsolat-arabia-fulledt-erotikaja-4-izgato.htmlEgy nővel mentette meg házasságát a feleséghttp://www.life.hu/szeress/20130924-novel-csalta-meg-ferjet-a-feleseg-akinek-kesobb-ez-a.htmlNem hanyagolja szerelmét Király Viktorhttp://www.life.hu/szeress/20130924-kiraly-viktor-a-megasztar-gyoztese-sok-fellepese-mellett-parkapcsolatara-is.htmlSzabó Zsófi őszintén beszélt szerelmérőlhttp://www.life.hu/szeress/20130924-szabo-zsofi-szineszno-szerelmerol-vallott-papp-gergo-pimasz-ur-ott.htmlPasivélemény: Ki regisztrál társkeresőre?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130923-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-ki-regisztral-tarskeresore.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.