Irodai flört nővel - izgat a kolléganőm közelsége

izgalom Deáki Tímea Life.hu szakértő szakértő vonzalom leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veled előfordult már, hogy megkívántál egy lányt? Vagy megtetszett egy nő? Az illata, a haja, az alakja, a mondanivalója? Ha igen, nincs okod aggodalomra. Deáki Tímea Brigitta párterapeuta szakértő szerint ugyanis nincs semmi gond veled.

Kérdezz a Life.hu szakértőitől! Tedd fel kérdésed a szakerto@life.hu címen! Ne felejtsd el megírni, hogy a Life.hu melyik szakértőjétől szeretnél választ kapni.

"Tisztelt szakértő!

Azért fordulok hozzád, mert kicsit megijedtem magamtól, illetve az érzéseimtől. Körülbelül egy hónapja felvettek egy új lányt a cégünkhöz, nekem pedig azóta tetszik, hogy először megláttam. Kezdetben azt hittem, csak nagyon szimpatikus nekem, mostanra viszont úgy gondolom, többet is érzek iránta. Gyakran eszembe jut munkaidőn kívül is, szívesen időzöm el a képei nézegetésével, és akárhányszor csak céges dolgokról ír nekem, örülök.

Jó ideje nem volt már komoly kapcsolatom, de korábban több férfival is éltem együtt. Eddig sosem éreztem, hogy vonzódnék a lányokhoz, most azonban nem tudom, mi ütött belém vele kapcsolatban. Továbbra is érdekelnek a pasik, rajta kívül más lány azonban nem kelti fel az érdeklődésemet.

Mi lehet a baj velem? 32 évesen jönnék rá, hogy mégis a lányokhoz vonzódom?
Köszönöm a segítséget,
Dia
"

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Kedves Dia!
Kezdjük a végén: nincs semmi baj veled! Azt írod, hogy a férfiak továbbra is érdekelnek, így azt egyelőre semmiképp nem állíthatjuk, hogy innen kezdve csak a nőkhöz vonzódnál. Miután más lány nem kelti fel az érdeklődésed, így fókuszáljunk elsősorban a szóban forgó hölgyre. Sokféle magyarázat lehet a felmerült helyzettel kapcsolatban.
Kérlek, hogy válaszolj magadnak az alábbi kérdésekre:
- Amikor férfiakkal éltél együtt, mi hiányzott belőlük leginkább?
- Ki tudsz ragadni egy vagy több olyan momentumot, ami minden (a legtöbb) férfi esetében igaz volt?
- A kolléganőd, aki megindított benned valamit, rendelkezik valamilyen számodra imponáló külső vagy belső férfias tulajdonsággal?
- Írod, hogy nem volt jó ideje komoly kapcsolatod. Ez azt jelenti, hogy most is van, de nem komoly? Ha így van, a kolléganőd iránt érzett vonzalmad milyen hatással van a jelenlegi hetero kapcsolatodra?
Tudom, hogy sok kérdést tettem fel, de ha szemtől szemben ülnénk, záporoznának a kérdéseim feléd. Addig ugyanis nem kapsz választ a benned lévő kétségekre, amíg ilyen és ehhez hasonló kérdéseket nem tisztázol magadban.
- Fontos még, hogy mit érzel annak kapcsán, hogy vonzónak látsz egy veled azonos nemű embert?
- Mit vált ez ki belőled, milyen érzéseket kelt benned? Ijedtség, izgalom, félelem? Esetleg ezek mind együtt?
- Minden bizonnyal többször tapasztaltad már te magad is, hogy a nők közötti, akár nyilvános ölelés és puszi a társadalom számára is elfogadott dolog.

Senki nem veti fel a homoszexualitás eshetőségét akkor, amikor két lány megöleli egymást, nem úgy a férfiak esetében.
Meglátásom szerint elég sok lehetőséged van arra, hogy teszteld az érzéseid valódiságát és a kolléganő hozzáállását a témához.
Ha az általam feltett kérdések megválaszolása után még mindig hiányt érzel vagy esetleg újabb kérdések merültek fel benned, írj újra, vagy keress meg.

Üdvözlettel:
Deáki Tímea Brigitta
Leszbikus lesz a szép modell?http://www.life.hu/szeress/20130911-cara-delevingne-brit-modell-kijelentette-elege-van-a-ferfiakbol-es.htmlLeszbikus csókot váltott a két sztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130808-lifenight-leszbikus-csokot-valtott-egymassal-a-ket-modell.htmlLeszbikus kalandba keveredett DiCaprio exehttp://www.life.hu/szorakozz/20130718-lifenight-leszbikus-kalandba-keveredett-bar-refaeli-modell-lannyal-csokolozott.htmlCate Blanchett leszbikus leszhttp://www.life.hu/szeress/20130529-cate-blanchett-es-mia-wasikowska-leszbikus-part-alakit-a-carol.htmlLeszbikus film tarolt Cannes-banhttp://www.life.hu/szorakozz/20130527-egy-leszbikus-szerelmes-film-vitte-el-az-arany-palmat-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.