Szívszorító dolgot tett halála előtt Paul Walker

emberség jegygyűrű házasság eljegyzés színész Paul Walker jótékonyság szerelem segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paul Walker jóságáról és segítőkészségéről már sokat hallottunk, leginkább annak kapcsán, hogy tragikus balesete is az általa rendezett jótékonysági rendezvénye után következett be. A színész, ahol csak tudott, segített, és nem csak a bajba jutottaknak és a rászorulóknak, hanem mindenkinek. Megható történet következik.
Forrás: AFP

Hogy mennyi igaz a Her.ie ír női magazin cikkéből, nem tudni, Walker nagylelkűségét ismerve azonban koránt sem olyan hihetetlen a történet. A Szexpázsit blog Paul szerelméről, Jasmine-ról, és kislányáról, Meadow-ról szóló cikkéből kiderül, hogy a színész azt tervezte, megkéri fiatal barátnője kezét. Így hihető, hogy halála előtt nem sokkal egy ékszerüzletben volt dolga.

Itt volt fültanúja egy olyan beszélgetésnek, ahol egy lány kiválasztotta a számára legjobban tetsző gyűrűt, a párja azonban, aki ráadásul egy Afganisztánból hazatért katona, nem engedhette meg magának a kiválasztott darabot. Walker ezt követően szólt az ékszerésznek, hogy szeretné kifizetni a gyűrűt, de csakis azzal a feltétellel, hogy kiléte titokban marad. A pár persze kíváncsi volt, ki tett velük csodát, az alkalmazottak azonban nem fedték fel a sztárt. Csak most, a halála után tették közzé, ki vásárolta valójában az eljegyzési gyűrűt.

A CBS információi szerint Paul Walker nagylelkűsége nem ismert határokat. A Life.hu egy fotógalériával, a Halálos iramban filmek stábja pedig azalábbi megható videóval búcsúzott ettől a negyszerű embertől:

Ezért halt meg Paul Walkerhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131205-paul-walker-a-halalos-iramban-sztarjanak-halalat-traumtaikus-es-egesi-serulesek-okoztak-a-halottkemi.htmlSzívszorító üzenet Paul Walkernekhttp://www.life.hu/legykepben/20131204-vin-diesel-szinesz-szivszorito-uzenetet-kuldott-tragikusan-elhunyt-baratjanak-paul-walker-szinesznek.htmlEsküvői fotókon Paul Walkerhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131204-paul-walker-szinesz-egy-honappal-a-halala-elott-occse-tanuja-volt-annak-eskuvojen.htmlA foga alapján próbálják azonosítani Paul Walkerthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131203-a-foga-alapjan-probaljak-azonositani-a-tuzhalalt-halt-paul-walkert.htmlTeljesen összetört Paul Walker barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20131202-paul-walker-szinesz-baratnoje-jasmine-pilchard-gosnell-sokkot-kapott-a-sztar-halalhire-miatt.htmlEnnyi maradt Paul Walker autójábólhttp://www.life.hu/legykepben/20131201-paul-walker-autojanak-roncsai-a-halalos-baleset-utan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.