asztrológia egyensúly Nagy Melinda asztrológus lélek horoszkóp szerelem szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös levél érkezett hozzánk. Nem is annyira levél, inkább kérdéshalmaz. Tanácstalanság, útkeresés és miértek. Nagy Melinda, a Life.hu asztrológus szakértője tesz rendet a fejekben. Sikerrel.

"Kedves Melinda!

Miért akadozik az életem?
Személyes fejlődésemet miért nem folytathatom?
Miért nehéz találni egy jó önismereti csoportot, ahol hasonló gondolkodásúak akadnak?
Egyáltalán egy új közösséget, ahol végre önmagam lehetek és szeretnek?
Miért nem lelem férfitársam?
Miért nem tudok úgy beszélgetni velük mostanában, mint régebben?
Várható, hogy a 2014-es évben találkozzam valakivel, akivel összeillünk?
Milyen egyáltalán az a férfi karakter, aki a horoszkópom alapján illene hozzám ?
Lehet, hogy azért nem lelem, mert másban gondolkodtam?

Előre is köszönöm! Üdv.: Szirom "

Forrás: Thinkstock

Kedves Szirom!

A beilleszkedési nehézségeid és a párkapcsolati melléfogások mögött ugyanaz a probléma húzódik meg. Nagyon erős karaktered van, és hatalmas akaraterővel rendelkezel. Ha valamit el szeretnél érni, nem esik nehezedre tenni is a dolgokért, kerül, amibe kerül. Mindehhez kaptál egy hihetetlenül erős intuíciót, belső hangot is, amire támaszkodhatsz. Bármibe is kezdesz, az ösztöneid, a megérzéseid egyből jeleznek, működni fog-e a dolog, ő lesz-e megfelelő partner, a megfelelő társaságba csöppentél-e, és ha esetleg nem, annak mi az oka...

Az egyetlen problémát abban látom, hogy nem hallgatsz erre a belső hangra. Sőt, legtöbbször kifejezetten az ellenkezőjét teszed annak, mint amit kellene, és ráadásul mindezt pontosan tudod is. Halogatsz, amikor nem kéne, hezitálsz, amikor lépni kellene, és közben belül ordít a sziréna.

Azt tanácsolom, egyszerűen figyelj oda a belső hangra, hiszen olyan erős intuíció birtokában vagy, ami mellett nincs is szükséged asztrológiai tanácsra. Úgy gondolom, pontosan tudod, miért állnak a dolgok, és azt is tudod, mit kell tenned. Ne habozz hát tovább, senki sem lépheti meg ezeket a lépéseket helyetted!

Kívánom, hogy minél előbb ismerd fel a benned lakozó csodás tanácsadót.
Szeretettel: Nagy Melinda

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.