Niall Horan Palvin Barbara One Direction megerősítés Victorias Secret randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megerősítette a szépséges magyar modell és a One Direction énekesének románcát a banda egyik tagjának testvére.

Úgy tűnik, mégis igazak a pletykák, miszerint Palvin Barbi és Niall Horan között több van, mint barátság. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a két fiatalt az elmúlt hónapok során többször is együtt látták: volt, hogy közösen moziztak, legutóbb pedig egy bulin kapták őket lencsevégre.

Forrás: AFP

Bár a Victoria's Secret magyar modellje korábban Twitterjére azt írta, hogy az énekes csak egy haver, Niall Horan egyik zenésztársa, Louis Tomlinson testvére, Félicité megerősítette, hogy ők ketten hivatalosan is együtt járnak, Niall pedig már be is mutatta Barbit a banda további tagjainak - írja a Female First.

Ismét a világsztárral bulizott Palvin Barbihttp://www.life.hu/szeress/20131216-palvin-barbara-magyar-modell-niall-horan-a-one-direction-sztarjaval-egyutt-bulizott.htmlVilágsztárral jár Palvin Barbi?http://www.life.hu/szeress/20131202-palvin-barbi-magyar-modell-es-niall-horan-a-one-direction-sztarja-a-hetvegen-titkos-randevun-vett.htmlPasija tette lapátra Palvin Barbithttp://www.life.hu/szeress/20130411-palvin-barbi-magyar-modellel-gimnazista-pasija-kristof-szakithatott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.