Végleg kimondta szakítását Toncsi

Forrás: TV2 -
karácsony Tereh István Bálint Antónia Első Emelet szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő és az Első Emelet zenésze útjai az év végén végleg elváltak. Antónia szerint nem működött jól a kapcsolatuk, így jobbnak látták, ha a szakítás mellett döntenek.

Bár Toncsi már két hónappal ezelőtt azt állította szakított párjával,a férfi akkoriban azt mondta, szerelmük töretlen. Nos, most egybehangzóan állítják, már nincsenek együtt.

Újra szingli az egykori szépségkirálynő Forrás: TV2

"Az ünnepek környékén pontot tettünk Öcsivel a kapcsolatunk végére. A karácsonyt már külön töltöttük, igaz, én Babikával együtt le is betegedtem, de a rokonokhoz azért elmentünk. Az új évnek már egyedülállóként vágtam neki" – mondta Toncsi a Blikknek.

"Jól vagyok, nem viselt meg a szakítás. Igazából az volt a probléma, hogy nem működött jól a kapcsolatunk, és be kellett látnom, hogy nem ő számomra az igazi. Nincs senki más a képben, egyszerűen csak jobb most így nekem egyedül. A szakítást követően felszabadultam, és remekül érzem magam a bőrömben" – tette hozzá Antónia.

"Igen, vége. A szakítás körüli időbeli bonyodalmak után külön utakon folytatjuk. Újra és most végérvényesen be kellett látnunk, nagyon nem illünk egymáshoz. Megpróbáltuk, nem sikerült. Azt hiszem, mindketten megkönnyebbültünk, hogy elengedtük egymást. Remekül vagyok, rengeteg tervem van, most arra szeretném fordítani az összes energiámat" – erősítette meg a szakítás tényét Tereh Öcsi.

Új szerelmével élné le az életét Bálint Antóniahttp://www.life.hu/szeress/20130712-balint-antonia-magyar-szepsegkiralyno-tereh-ocsi-az-elso-emelet-dobosa.htmlReménytelenül szerelmes Bálint Antóniahttp://www.life.hu/szeress/20121231-balint-antonia-exszepsegkiralyno-remenytelenul-szerelmes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.