Szinetár és Bereczki a legboldogabb elvált pár

Forrás: DTK Show / facebook -
boldogság Bereczki Zoltán válás szilveszter koncert szerelem Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori házaspár még a szilvesztert is együtt töltötte.

Más elvált párok látni sem bírják egymást, de Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán nemhogy jóban vannak, de még a szilvesztert is együtt töltötték. A sztárpár házassága hivatalosan tavaly októberben ért véget, de azóta is sokszor koncerteznek együtt. Az óévet is egy vidéki fellépés miatt töltötték együtt – számol be a BEST. A magazin azt írja, Dóra és Zoli a színpadon sokszor összebújva énekelnek, a Facebookon pedig rendre dokumentálják közös turnépillanataikat.

Forrás: DTK Show / facebook

A magánéletben is megtalálták a legjobb megoldást: az egykori közös házban Zoli maradt, Dóri költözött el, aki közben új párra is lelt. Ahogy a Life is megírta, kollégájába, Makranczi Zalánba szeretett bele. A lap szerint Bereczki örül volt felesége boldogságának és Dóri is szurkol exének, hogy ő is újra megtalálja a boldogságot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.