Több száz pasija volt VV Charlotte-nak

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
VV Charlotte szex ValóVilág6 RTL II
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 6 játékosa, a korábban a Perverz című remix megálmodója VV Charlotte büszkén mesélte, rengeteg férfi megfordult az ágyában. 

A fiatal lány a Borsnak ecsetelte változatos szexuális életét. "Imádok csábítani, tulajdonképpen nincs olyan pasi, akit ha kinézek magamnak, ne szerezném meg" – mondta a lapnak Charlotte,s hozzátette, nagyon fáj a foga egy zenészre, aki jól teljesít az ágyban.

Nem titkolja: fehérmájú Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub


"Persze, egy kapcsolatban is benne lennék, de hamar ráunok egy pasira, főleg akkor, ha nem jó vele a szex" – mondta Charlotte, akinek a leghosszabb kapcsolata - saját bevallása szerint - egy évig tartott. "Partnerem viszont volt bőven, több száz. Ha megtalálnám az igazit, ahhoz viszont hűséges lennék, a kapcsolatomban is az voltam. Talán a villában ez is összejön!" – jelentette ki Charlotte, aki eltitkolta igazi szakmáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.