Megtanulhatsz némán szeretkezni: Ez kell hozzá!

önismeret szex férfi könyv szerelem február Libri Ulpius férfiagy könyvajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lélekdidergető idő, köd, sötétség. Itt az ideje, hogy elhúzzunk innen. No, nem melegebb éghajlatra, inkább különböző történetekbe, életekbe, helyzetekbe. Nem a Valentin-napra gyúrunk, inkább csak ide menekülünk a téli búskomorság elől. Egy könyvbe a férfiak agyáról. Egy másikba, amely férfiagy szüleménye. Aztán egy szexesbe, akarósba. Aztán egy szenvedős, vonzódós, még jobban akarósba. Végül egy thrillerbe és egy viszonzatlan, leszbikus szerelembe. Íme a Life.hu szexes, szerelmes, érzelmes könyvajánlója februárra.
A férfi agy és a 12 nő voltam a Libri gondozásában jelent meg Forrás: Life.hu
Az Ez a férfi és A soha határa az Ulpius-ház gondozásában jelent meg Forrás: Life.hu

A soha határa

Ha eleged van, ha mennél, ha meg sem állnál. Ha kényszerít egy belső hang, hogy felállj, felvedd a cipődet, összepakold egy kis táskába a legszükségesebb holmikat, és fogd a retikülöd. Ha nincs benne semmi logika, és különösebb céltudatosságot sem érzel, azon kívül, hogy tudod, tenned kell valami mást, mert belepusztulsz, vagy úgy végzed, mint a szüleid. Éppen ezt érezte Camryn Bennett is, amikor 20 évesen elindult a vakvilágba. Önmagát kereste, helyette azonban Andrew Parrish-t találta meg. Gyűlölte magát, amikor hagyta kisétálni a férfit a motelszobájából. Mert önző ribanc lett volna, ha beengedte volna az életébe. Tudta, hogy nem lehet része a fiú életének. Mert mi történne, ha belé szeretne, vagy valami olyasmit akarna tőle, amit a lány nem tudna megadni? Összetörne a szíve. Pedig nem okozhat több fájdalmat neki.

A Holtodiglan és A szerelemfüggő könyvek az Alexandra gondozásában jelent meg Forrás: Life.hu
Szeretőből nem leszel barátnő!http://www.life.hu/szeress/20140119-deaki-timea-brigitta-elmondja-miert-nem-lesznek-a-nok-soha-szeretobol-baratnok.htmlFérfivélemény: "Jöhet a fogamzásgátló"http://www.life.hu/szeress/20140117-ferfi-fogamzasgatlot-a-ferfiak-beszednek-a-mellekhatasoktol-felnek-csupan.htmlEgyáltalán nincs egyenlőség a nemek közötthttp://www.life.hu/szeress/20140116-beyonce-knowles-carter-cikket-irt-a-the-shriver-report-magazinba-az-egyenjogusagrol.htmlA Juliette társaság: Agy - mint első számú erogén zónahttp://www.life.hu/szeress/20140114-sasha-grey-a-juliette-tarsasag-cimu-elso-regenyenek-konyvkritikaja.htmlAz orgazmuskészség a pasiknál alap, nőknél nemhttp://www.life.hu/szeress/20140110-gyori-szilvia-szexualpszichologus-ir-az-orgazmuskeszseg-kialakulasarol.htmlKarácsonyszinglik: akiket a szeretet ünnepén dobtakhttp://www.life.hu/szeress/20140110-frei-tamas-bejegyzese-kapcsan-vizsgaljuk-miert-szakitunk-karacsonykor.htmlTényleg visszatartják a férfi fogamzásgátlókat?http://www.life.hu/szeress/20140109-miert-tartjak-vissza-a-ferfi-fogamzasgatlokat-miert-nincsen-tabletta-ferfiak-szamara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.