Franco Marco párkapcsolat szerelem szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor hozunk áldozatot. Mi, nők, különösen. Például olyankor, amikor nagyon szerelmesek vagyunk a pasiba és még gyereket is szülünk neki. Bár a pasi nős. Egyszerűen másé. Aztán csodálkozunk, hogy a kiszemelt férfi mégsem lép. Mit tehet ilyenkor a nő? Hölgyolvasónk Franco Marcót kérdezte meg.

Tisztelt Marco!

Tizenhét év kapcsolat, egy abortált utód és egy megszült, most 11 éves közös fiunk van. Az életem szerelme azóta is nős emberként él nélkülem. Én soha sem mentem férjhez. Egyedül, többdiplomásan nevelem a 20 éves lányom és a kisfiam. A kapcsolatunk erőteljesen túlfűtött szexuálisan, érzelmi téren teljes bizonyossággal érzem 17 éve, hogy halálomig őt fogom szeretni ezzel a lánggal. Azt állítja, hogy ő is szeret, ám kapcsolatunk kezdete óta semmi nem változott kettőnk viszonyában, azóta nem lép. Én megértem, hogy kötik a gyökerek, a család, a rokonok és a munkahely, másik oldalon pedig csak én vagyok meg a fia. (Házasságában két nagylány, 22 és 24 évesek.) Érdemes Ön szerint többet "követelni" magamnak Tőle, vagy zárjam le a viszonyt, bárhogyan is érzek? Ön szerint milyen a fiam apja, a szerelmem - férfiszemmel?

Üdvözlettel: Angéla

Kedves Angéla,

Kitartása tiszteletreméltó. És teljesen felesleges. Már ha többet akar, mint amit most kap. A férfi szereti Önt, persze, hisz 17 évig nem lehet "színlelni a boldog szeretőt". Megnyugtató megállapítás. Szerető férfi. Szép, tényleg. Azért azt fontos érteni, hogy olyan férfit talált, ki leginkább önmagát szereti. A képlet egyszerű: imád sokat, sokan imádják. Feleség, szerető, rokonok, lányai és a fia egyaránt. Teljes életet él. Angéla. Az ember, akiért tiszta szívvel rajong, akarja magát. Ez rendben. Szerelem ez? Kétlem. Fontos neki, hogy maga létezik? Ebben biztos vagyok. Érdemes-e többet követelnie tőle? Nem. Nem érdemes. De szerintem ezt maga régen tudja már. Ugye, kedves Angéla?

Üdv.
Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Marcóról még többet megtudhatsz itt!
Barátkozz Marcóval a Facebookon is!
Légy Marco ismerőse az Iwiwen is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.