párkapcsolat szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők a legjobban egy dologhoz értenek, hogy kihozzák a férfiakat a béketűrésükből - legalábbis a pasik szerint. Ha szeretnéd tudni, hogy mit tartanak az erősebbik nem tagjai a legrémisztőbb női tulajdonságoknak vagy tetteknek, olvass tovább! Két éve érdekelt benneteket a téma a Life.hu-n.
1. Túlsminkelt nők




Tomi, tanár (30)

"Lehet, hogy túl sok Stephen King-regényt olvastam, de az agyonsminkelt csajokról egy aberrált gyilkos bohóc jut eszembe. Halálra rémülök! Egy kis szájfény, szemfesték éppen elég..."


Thinkstock
Thinkstock

2. Vesébe látó tekintet

Sok pasi egyszerűen rosszul van attól, ha a barátnője úgy néz a szemébe, mintha a veséjébe akarna látni. Nos, ha van titkolnivalója a férfinek, ez érthető: a női megérzés valóban veszélyes fegyver. Ilyenkor a megszeppent kedves csak egyet tehet: vallania kell. Ha azonban ok nélkül fürkészed a pasi titkait, az valóban kétségbeejtő. Egy kicsit több bizalmat érdemelnek a pasik...

Péter, informatikus (32)

"Amikor a barátnőm mélyen a szemembe néz, úgy érzem, hogy a vesémbe akar látni vagy a gondolataim között szeretne olvasni. Nem félek attól, hogy olyat tud meg, amit nem kellene. De azt nem szeretem, hogy nem bízik bennem, és így akar szóra bírni."


3. Rend- és lakberendezési mánia

A rendet és a tisztaságot természetesen mindenki szereti maga körül, de a pedantériának is van határa - legalábbis a férfiak szerint. Nem beszélve a lakás kényszeres csinosítgatásáról, ami az őrületbe kergeti a pasikat. Ez elsősorban a rózsaszín falakra, a csipkefüggönyökre és a díszpárnákra vonatkozik, amiknek nem szabad nekidőlni.

Dani, menedzser (27)

"Körülbelül két hónapja voltam együtt a barátnőmmel, amikor úgy döntött, hogy meglep a lakásom teljes átalakításával. Ha még csak rendet rakott volna, vagy átrendezi a szobákat! De ő mindent felforgatott, még a falakat is átfestette halvány barackszínűre. Azt hittem, megőrülök!"


4. Hangulatváltozások

Mi, nők fenntartjuk magunknak a jogot, hogy percenként változzon a hangulatunk. És gyakran élünk is ezzel. Ami a pasik számára kész büntetés, vagyis ők így fogják fel a dolgot. Pedig jobban is kezelhetnék, hiszen ez gyakran hormonális okokkal magyarázható, nem pedig csak csajos hisztéria. Ha valami baja van, ő is babusgatásra és kedvességre vágyik, nem néma közönyre.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Lukács, edző (25)

"Egyik pillanatban még nevetgéltünk a barátnőmmel, majd hirtelen elkomorult és hamarosan sírni kezdett. Ráadásul erre semmilyen magyarázatot nem tudott adni. Hogy lehet így egy nőt felvidítani? Feladom..."

Kínos balesetek szex közben (18+)


5. A női öntudat



Zoltán, közgazdász (37)

"Ha több öntudatos és önálló nő közé keveredem, mindig attól félek, hogy elkapnak, lekötöznek, de nem megerőszakolnak, hanem kiherélnek. Rémes!"


6. Kegyetlen!

A pasik szerint nincs kitartóbb lény egy nőnél, ha akar valamit. Vagy valakit. Pláne, ha a nagy akarás mögött sértődöttség vagy megbántás áll. Nos, ebben van valami... Ha felbukkan egy vetélytárs vagy egy nehezen elérhető cél, bizony összeszorítjuk a fogunkat és körmünk szakadtáig harcolunk. Ezt pedig értékelniük kellene, hiszen ez általában éppen egy férfi miatt történik!

Patrik, gépészmérnök (34)

"A nők olyan dolgokra képesek, amitől minden férfinak borsódzik a háta. Gonosz pletykát terjesztenek, fúrják egymást, néhányan még a tettlegességtől sem riadnak vissza. Bezzeg mi, pasik, inkább egy sör mellett rendezzük a nézeteltéréseinket..."

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

7. Mit is akarok...

Határozatlannak lenni néha jó, néha idegesítő. De vannak nők, akik egyszerűen sosem tudják, hogy mit akarnak. Hol kétféle kenyér, hol két munkahely között nem tudnak dönteni. Ha pedig két pasi között kell választani, az valóban kemény dió. Kőkemény.

Flórián, tűzoltó (29)

"Tűzoltó vagyok, megszoktam, hogy villámgyorsan kell döntenem. Lehet, hogy a határozatlan csajok ezért idegesítenek halálosan. Utálom, ha egy nő nem tud soha egyszerűen és gyorsan dönteni, vagy minden választást rám bíz, mert neki teljesen mindegy."


8. A legjobb barátnők

A pasik szerint a csajuk és barátnőik együtt sokkal rosszabbak, mint egyedül. Sok liba disznót győz? Nem, nem ezért félnek a teremtés koronái egy csapat nőtől. Hanem egyszerűen kellemetlen nekik a barátnőjük legjobb barátnőjének a szemébe nézni, hiszen ő legalább annyit tud a viselt dolgaikról, mint maga a kedves...

János, üzletvezető (33)

"Amikor csak lehet, elkerülöm a barátnőm barátnőit. A hátam mögött minden kis titkukat megosztják egymással, és ezek a kis titkolni vágyott dolgok gyakran rólam szólnak. Hogy nézzek úgy a lány szemébe, ha pont úgy tud rólam mindent, mint a csajom? Ráadásul még nincs is rólam túl jó véleménnyel. Rémisztő!"

Tipp! Vicces fotók, jógázó kisállatok! Nézd meg képgalériánkat!


Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL


Így szeretik a sztárok a szexet (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130404-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-szeretik-a-sztarok-a-szexet.htmlIlyen egy kínai luxuslagzihttp://www.life.hu/szeress/20130403-lifenight-190-millioba-kerult-a-kinai-luxuslakodalom-a-vilag-legdragabb.htmlSegítség! Túl rövid a hüvelyem? (18+)http://www.life.hu/szeress/20130402-tul-rovid-huvely-es-a-huvelyi-orgazmus-hianya-gyori-szilvia.htmlTanuld meg az orgazmust! (18+)http://www.life.hu/szeress/20130402-lifenight-tanuld-meg-az-orgazmust.htmlEltitkolt házasságok a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130329-eltitkolt-hazassagok-a-sztarvilagban-john-f-kennedy-jr-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.