Sztárok és párok - Se veled, se nélküled kapcsolatok Hollywoodból

párkapcsolat szerelem sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Híresek és házasok, vagy csak azok voltak. Olykor a sztároknak is kemény dió eldönteni, hogy menjenek vagy maradjanak, kibéküljenek vagy szakítsanak - végleg. Ki így, ki úgy dönt...

1. Sienna Miller és Jude Law

A se veled, se nélküled kapcsolatok listáján az első helyezett valószínűleg Sienna Millert és Jude Law-t illeti. A sztárpár 2004-ben jött össze és két évig valódi álompárnak számítottak Hollywoodban, amíg ki nem derült, hogy a szívtipró összeszűrte a levet a gyerekei bébiszitterével, ezért a színésznő szakított. 2009 őszén a pár újra egymásba szeretett, el is jegyezték egymást, de az esküvő előtt, 2011 februárjában mégis szakítottak. Hogy itt véget ért-e a love story? A két színész nem zárja ki, hogy lesz egy harmadik felvonás is az életükben.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. Robin Wright Penn és Sean Penn

Sean Penn és Robin Wright 1989-ben jöttek össze, nem sokkal azután, hogy a színész elvált Madonnától, a színésznő pedig Dane Whiterspoontól. A sztárpárnak két gyermeke született, Dylan Frances 1991-ben és Hopper Jack 1993-ban, Pennék azonban csak 1996-ban házasodtak össze. A híres páros többször is szakított, 2007-ben még a válási papírokat is beadták, majd meggondolták a dolgot. Hogy ez jó döntés volt-e, nem tudni, de tavaly Robin végül megunta férje hűtlenkedéseit, és kiadta Sean útját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

3. Kate Hudson és Owen Wilson

Owen Wilson - a pletykák szerint - nagyon szerelmes volt Kate Hudsonba. A színésznő nem sokkal a válása után azonban semmi komolyat nem akart a szívtipró színésztől, így az egyévnyi viharos kapcsolat 2007-ben véget ért. Kate annyira belegyalogolt Owen lelkébe, hogy a sztár állítólag még az öngyilkosságot is megpróbálta, szerencsére sikertelenül. Éppen ezért döbbent meg mindenki, amikor a sztárpár 2008-ban ismét összejött. Nekik azonban nem ízlett a felmelegített káposzta, ezért 3 hónap után szakítottak. Azóta Kate megtalálta a boldogságot Matt Bellamy énekes mellett, akinek egy kisfiút is szült.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

4. Megan Fox és Brian Austin Green

Amilyen sokat lehetett hallani korábban Megan Fox és Brian Austin Green viharos kettőséről, annyira eltűntek mostanság a nyilvánosság elől. A Terminátor-filmek szépsége és a Beverly Hills 90210 valamint a Született feleségek sorozatok sztárja 2004-ben jött össze. Kapcsolatuk mérföldkövei között számtalan szakítás mellett két eljegyzés is szerepel. A se veled, se nélküled kapcsolatot végül tavaly júniusban zárták le, de nem szakítással, hanem titokban összeházasodtak Hawaiin, és azóta is boldogan élnek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. Bar Refaeli és Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio többszörös visszaeső, ami a kapcsolati ki-beugrásokat illeti. Először Gisele Bündchennel gyilkolták egymás idegeit, aztán randizgatni kezdett Bar Refaelivel. A színész és a modell 2006-ban szeretett egymásba, 2009-ben szakítottak, a mosolyszünet alatt Leo Anne Vjalicsinával is találkozgatott, de még abban az évben megint összejöttek. 2011 májusában ismét szakítottak és mindketten más partner után néztek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

6. Pink és Carey Hart

Pink és Carey Hart 2003-ban ismerkedtek meg egymással, és ahogy mondani szokták, meglátni és megszeretni egymást egyetlen pillantás műve volt. Három évvel később az énekesnő és a motorversenyző örök hűséget esküdött egymásnak, de a sportoló csak két évig tudta tartani magát a fogadalmához, ezért a sztárpár 2008-ban elvált. A különélés nem tartott sokáig, Pink és Hart 2009-ben ismét összejöttek, majd 2011-ben megszületett első közös gyermekük.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

7. Uma Thurman és Arpad Busson

Uma Thurmannek 2007-ben kezdett udvarolni a magyar származású Arpad Busson. A színésznő szerelmi csalódásai miatt nehezen adta be a derekát az üzletembernek, de végül győzött a szerelem. Ennek ellenére a két híresség 2009 őszén szakított egymással, majd - micsoda meglepetés - 2010 januárjában ismét összejöttek New Yorkban. Hogy a sztárpár tervezi-e, hogy szentesítsék a kapcsolatukat, azt nem tudni, de egyelőre papír nélkül is nagyon boldogok.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

8. Salma Hayek és Francois-Henri Pinault

Sok zűrös napot és éjszakát tudhat a háta mögött Salma Hayek és Francois-Henri Pinault is. A sztárpár szerelme 2006 májusában kezdődött, 2007-ben megszületett közös kislányuk, Valentina Paloma, ám 2008-ban az esküvői előkészületek kellős közepén szakítottak. Igen ám, de 2009-ben Valentin-napján mégis összeházasodtak. A boldogság és az összhang mégsem lehet teljes, hiszen Valentinának időközben született egy kistestvére is, akinek azonban nem a színésznő az anyukája...

AFP
AFP


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.