párkapcsolat szex csábítás férfi szerelem szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnéd tudni, mi tesz vonzóvá a pasik szemében? Kíváncsi vagy, hogyan maradhatsz csábító 30 felett is? Mi összegyűjtöttük a recept legfontosabb összetevőit! A Life.hu-n egy éve ez volt a kedvenc cikketek.

Harminc felett sokan érzik úgy, hogy már nem elég csábítóak. A hatékony társkeresés előtt ebben az időszakban számtalan akadály áll. A nő küzd a külvilág szinglik ellen irányuló sztereotípiáival, és persze saját korlátaival is. Alacsony az önbizalma, tele van negatív tapasztalatokkal és fél az újabb visszautasítástól. A megoldás kézenfekvőnek tűnhet, a gyakorlatban azonban sokszor csak nehezen kivitelezhető. Fogadd el végre magad a pozitívumaiddal, negatívumaiddal együt! Át kell lépned az öregedés mítoszán, és tudatosítani kell magadban, hogy végre magabiztos, érett és szexi nővé váltál, akiért, ha hagyja, két kézzel kapkodnak majd a férfiak. Meg kell tanulnod újra bízni másokban, és abban, hogy lehetőséged nyílhat egy boldog párkapcsolatra.

Thinkstock

1. Önbizalom

Lerágott csontnak tűnik, de a csábítás első lépése mégis mindig, minden körülmények között a magabiztos fellépés marad. Ne sopánkodj a ráncaid vagy az alakod miatt, és ne beszéld be magadnak, hogy a korod miatt kevésbé vagy vonzó a pasik szemében! Amint elfogadod önmagad, és elhiszed, hogy az előnytelen adottságaiddal együtt is szerethető vagy, megváltozik a kisugárzásod, és felkapják a fejüket a közeledben lévő férfiak.

Thinkstock

2. Kortalan flört
Nem vagyunk már kamaszok - na és? Ne aggódj a korod miatt, harminc fölött izgalmasabb flörtölni, mint valaha! Ha eddig gondjaid akadtak a csábítással, akkor most dobd be magad! Toborzod össze a csajokat, és szedjétek össze a kellékeket a péntek esti partira; a pink rúzst, a merész tekinteteket és a csábos mosolyt!

3. Kényeztesd magad!
Szeresd picit jobban önmagad, és a pasik is odalesznek érted! Fizesd be magad végre egy wellness hétvégére, járj rendszeresen masszőrhöz és szaunázni, és vásárolj minden hónapban valami csini cuccot magadnak a félretett pénzedből.

4. Sportos hétköznapok
Mi sem vagyunk az XS-es méret hívei, de azért valljuk be, az alakformálás sokszor egészen fontos szerephez jut a csábítás gyakorlatában. Ne menj bele ijesztő diétákba, és ne kínozd magad órákig az edzőteremben. Heti 3-4, rövidebb alkalom viszont már néhány hét után eltünteti a felesleges párnácskáidat, és dögösebbé teszi a megjelenésed.

5. Plusz tíz perc a tükör előtt
Ha a cél a férfitekintetek bezsebelése, akkor mostantól vége a reggeli kapkodásnak. Kelj picit korábban, szánj több időt az aznapi szett kiválasztására, és persze a sminkelésre! Tudtad, hogy a férfiak előszeretettel nézegetik a szemeinket és az ajkainkat? Légy mindig ápolt, és ha szolidan is, de azért sminkelj: használj mindig ajakbalzsamot, keress a személyiségedhez illő rúzst, és nagyítsd a szemeidet a megfelelő szemhéjpúderrel és spirállal!

Thinkstock

6. Hódíts a hajaddal!
Évek óta ugyanúgy hordod a hajad? Akkor irány a fodrász, akivel kitalálhatjátok, melyik az az igazán csajos frizura, amit nemcsak könnyű kordában tartani, de még szexisnek is érzed majd magad benne. És mivel a pasik imádják a változatosságot, ügyelj rá, hogy pár naponta viseld máshogy az új frizurádat!

7. Magas sarkút mindenkinek!
A magas sarkú cipő nem éppen a legkényelmesebb viselet, a csábító nő kellékei közül mégsem hiányozhat. Egy magas sarkú cipő ugyanis megnyújtja a lábaidat, megemeli a popsidat, ezzel egészen szexi alakot kölcsönözve neked. Ez az, amiért minden pasi odavan.

Extra tipp a csábításhoz:

Ha kortól függetlenül is csábító szeretnél maradni, akkor a legfontosabb, hogy karban tartsd a személyiséged feminin oldalát.
Domborítsd ki a nőies adottságaidat és élvezd az előnyeit! Ha kommunikálsz, használj nőies gesztusokat, nézz mélyen a másik szemébe, tedd csípőre a kezed. Ami pedig a verbális részt illeti: beszélj, pörögj, a férfiak ugyanis imádják, ha a társaságuk szórakoztató és nyitott. Közben ne felejtkezz el a mosolygásról sem: kutatások igazolják,hogy a pasik a mosolygós nőket sokkal vonzóbbnak tartják a többieknél.

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



Ne így kezdj új életet a pornózás utánhttp://www.life.hu/szeress/20131107-krasznai-tunde-xfaktor-avagy-igy-kezdj-uj-eletet-a-pornos.htmlAz egyéjszakás szex 10 íratlan szabálya (18+)http://www.life.hu/szeress/20120119-az-egyejszakas-szex-10-iratlan-szabalya.htmlTáncolj gésagolyókkal a hüvelyedben! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-hasznald-a-gesagolyot.htmlTöbb házimunka, több szex?http://www.life.hu/szeress/20131108-tobbet-szexelnek-azok-a-ferfiak-akik-ferfiasnak-tartott-hazimunkat-vegeznek.htmlÍgy szexelne veled Christian Grey (18+)http://www.life.hu/szeress/20131106-ket-vadito-szextipp-erotikus-regenybol-mert-minden-pasiban-ott-lapul.html5+1 dolog, amitől szexi lesz a pasihttp://www.life.hu/szeress/20131106-5-dolog-amitol-szexi-lesz-a-pasi-kisgyerek-kiskutya-borosta.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.