A legjobb, ingyenes képeslapküldő oldalak - Lepd meg a szerelmed!

párkapcsolat Valentin nap képeslap szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán néhány kattintásra vagy attól, hogy mosolyt csalj annak az arcára, akit a világon a legjobban szeretsz. Az ingyenes elektronikus képeslap előnyei közé tartozik, hogy könnyű elküldeni és villámgyorsan odaér a címzetthez. A rengeteg oldal és lap között viszont nagyon nehéz megtalálni az igazit. Hogy egyszerűbb legyen a választás, böngéssz a Life.hu kedvenc képeslapküldő oldalain!



regikepeslapok.hu
regikepeslapok.hu



2. Ragaszkodóknak

Az egyik legismertebb hazai ingyenes képeslapküldő oldalban, az E-card.hu-ban nem lehet csalódni. Évek óta ugyanarra a sablonra készülnek a képeslapok, a választék bő, a képeslapküldés menete egyszerűbb nem is lehetne. Azért arra figyelj, hogy ne ugyanazt a lapot küldd el, amit tavaly és / vagy azelőtt.

e-card.hu
e-card.hu



3. Magamutogatóknak

A JibJab animált képeslapjait receptre kellene írni. Első látásra semmi különös, üresen hülyeségnek tűnik az egész, de amint feltöltöd a párod és a saját portrédat, és elindítod a videót, szakadni fogsz a nevetéstől. Az egész annyira borzalmasan gagyi, hogy már vicces. Csak azoknak ajánljuk, akik bírják az önkritikát és van öt percnél több idejük szöszölni a képekkel.

jibjab.com
jibjab.com



Tipp! A legszebb duci modellek! Kattints a galériáért!


4. Időhiányban szenvedőknek

képeslapsütemény



heatherhelper.com
heatherhelper.com



5. Igényeseknek

Aki inkább a művészi, a vicces, vagy a kreatív jelzővel illethető képeslapokat kedveli, annak például a Vladastudio néhány, Valentin-naphoz illő lapját ajánljuk. A túlzások nélküli, bájos, kedves, közvetlen képeket még a legelvetemültebb Valentin-nap-ellenes férfiember gyomra is megemészti.

vladastudio.com
vladastudio.com



6. Természetimádóknak

A természet soha nem lehet giccses, maximum az azt megörökítő fotósok tehetik azzá. Szerencsére a Nature.org oldalon olyan képeslapokra bukkantunk, amelyek nem tartoznak bele az előbb említett kategóriába. A kedves fotók biztosan mosolyt csalnak annak a természetszerető arcára, aki kapja őket.

nature.org
nature.org



7. Szingliknek

Mindenki kerül vagy került már olyan életszakaszba, amikor ki nem állhatta a szívecskéket, piros színt, szerelmes számokat kötelezően egybesűrítő Valentin-napot. Ha pont itt tartasz, és alapfoknál jobban tudsz angolul, akkor a Bluntcard.com-ot neked és a hozzád hasonló helyzetben lévő barátnőidnek találták ki.

bluntcard.com
bluntcard.com


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Tipp! Mindig más frizurával lepi meg közönségét a gyönyörű színésznő. Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.