párkapcsolat férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekkortól kezdve nemcsak látás és egyéb érzékelési módon tanul az ember, hanem kérdezősködés segítségével is. Lássuk, melyik az a 10 kérdés, amitől garantáltan kiakadnak a férfiak.

Hol? Miért? Hogyan? Fejlődünk, okosodunk, ám a kérdésekből mégsem fogyunk ki sosem. Mi nők távolról sem vagyunk túl eredetiek kérdezősködésben, mint ahogy azt a férfiak szeretnék. Íme a top 10-es lista a női kérdésekről és a férfiak által adott válaszokról.

Thinkstock
Thinkstock

1. kérdés: "Szeretsz engem?"

Válasz: "Igen!"

Van, amikor a kifli csak egy kifli, és nem egy szimbolikus félhold. Tehát nem érdemes a válaszon filozofálni, túlkombinálni, stb. Ugyanakkor még a legbékésebb férfit is kihozza a sodrából, ha ezt naponta százszor megkérdezik tőle. A férfiak úgy gondolják, ha együtt élnek valakivel, vagy virágot visznek a randira, és foglalkoznak párjukkal, akkor az elég egyértelmű jele szerelmüknek.

2. kérdés: "Mennyire szeretsz?"

Válasz: "Nagyon!"

Míg a reklámokban az ilyen SMS mosolyt csal a férfiak arcára, addig a való életben szinte biztosan csak felbosszantja őket. Sőt, minél gyakrabban bombázzuk ilyesmivel, annál idegesítőbbé válunk.

Tipp! Képek a 80-as évek szexi bombázójáról, régi és friss fotók. Kattints a galériáért!



3. kérdés: "Szerinted híztam?"

Válasz: "Édesem, csodálatos vagy, mint mindig."

Teljesen egyértelmű, hogy a párunk észreveszi, ha felszedtünk egy kicsit, de senkinek nem esik jól, ha a szerelme kritizálja őt. Gondoljunk bele, hogy mi sem szívesen tennénk ezt. Ráadásul a férfiak tudják magukról, hogy ők sem tökéletesek. Tehát ezt a kérdést a legjobb, ha elfelejtjük.

4. kérdés: "Tetszik az új frizurám (szoknyám, blúzom, sminkem stb.)?"

Válasz: "Most komolyan: nagyon."

Valójában elég ritka, hogy egy férfi magától észrevegyen ilyen dolgokat. Így ezzel a kérdéssel egyenesen megkönnyítjük párunk életét.

5. kérdés: "Jó volt?"

Válasz: "Nagyon!"

Ez a kérdés legtöbbször szeretkezés után hangzik el, és bármilyen meglepő 50-50 %-ban teszik fel férfiak és nők. Egyfelől ez a kérdés azt jelenti, hogy nemcsak saját magunkkal vagyunk elfoglalva, hanem partnerünk kielégülése is fontos, de nem árt észben tartani, hogy másfelől vannak pasik, akiket kifejezetten idegesít, ha a szexi légyott után azonnal azt firtatjuk, hogy milyenek voltunk az ágyban.

6. kérdés: "Mire gondolsz?"

Válasz: "Tulajdonképpen semmire."

Erre a kérdésre valószínűleg a nagy többség azt szeretné hallani, hogy "drágám, azon gondolkodtam, milyen szerencsés fickó vagyok, hogy vagy nekem!". Most komolyan! Ha a párunk a hét minden napján és a nap 24 órájában ránk gondolna, nemcsak a munkahelyéről rúgnák ki, de valószínűleg diliházba is zárnák.

Thinkstock
Thinkstock

7. kérdés: "Megcsaltál?"

Válasz: "Hogy juthat eszedbe ilyen butaság? Természetesen nem!"

Valójában ezt teljesen másként is lehet. A statisztikák szerint ugyanis a férfiak 62%-a legalább egyszer félrelép. Ha komoly választ szeretnénk kapni, pontosan készüljünk fel arra, mit teszünk, ha borul a bili.

8. kérdés: "Hány barátnőd volt előttem?"

Válasz: "Igazi szerelmem csak egy: te!"

Valójában lehetett 10, 20, vagy éppen 50. Természetesen jó, ha tudunk dolgokat párunk múltjáról, de részletekbe jobb nem belemenni, főleg nem a szexuális életet érintő fejezetekbe. Elvégre most veled van, minek egy másikra emlékeztetni?

9. kérdés: "Emlékszel az első randinkra?"

Válasz: "Természetesen, kicsim. Az volt életem egyik legszebb napja!"

A férfiak alap beállítottsága miatt nehezebben jegyeznek meg számokat, neveket, dátumokat. Így ne is próbáljuk számon kérni rajtuk a találkozás helyét, idejét, időjárását és így tovább. Ugyanakkor emiatt ne is haragudjunk rá, inkább vegyünk neki egy szép naptárat, és piros filccel jelöljük be a nevezetes dátumokat. Biztosan hálás lesz érte.

10. kérdés: "Hol és kivel voltál az este?" vagy "Mikor jössz este haza?"

Válasz: "Ma késő estig dolgoztam." vagy "Pontban este 8-kor."

Igen fárasztó folyamatosan ezekre a kérdésekre válaszolgatni, hiszen mindannyian szabad emberek vagyunk. Nem éri meg párunkat rendszeresen elszámoltatni minden pillanatáról, mert ezzel csak azt az érzést erősítjük, hogy cseppet sem bízunk benne. Ne felejtsük el a bizalmatlanság a szerelem ellensége.

Forrás: www.ezoterikus.hu

Átalakítunk! Teljesen kivirult a szingli lány. Kattints a galériáért!


10 dolog, amit a pasik szeretnek a nőkben
Amilyen a pasi csengőhangja, olyan ő maga!
Hogyan érheted el, hogy csak téged akarjon?

Írásképed árulkodik szexualitásodrólhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120308-szex-szerelem-parkapcsolat-aktualis-iraskepunk-arulkodik-a-szexualis-titkainkrol.html20 randigyilkos szokás, amivel azonnal leleplezed magadhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120228-20-randigyilkos-rossz-szokas-amik-leleplezik-a-szemelyiseged.htmlHűség vagy megcsalás? - Ezért lépünk félrehttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120223-szerelem-parkapcsolat-miert-csaljuk-meg-azt-akit-igazan-szeretunk.htmlSzorongó lányok, rivalizáló anyák - Így kezeld a köztetek lévő konfliktust!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120207-szorongo-lanyok-rivalizalo-mamik-igy-kezeld-az-anyalanya-konfliktust.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.