Szex last minute - Top 5 úti cél szingli csajoknak

a nap cikke szingli párkapcsolat férfi utazás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki mondta, hogy vakációzni csak párban lehet? Egyedül útnak indulni hihetetlenül üdítő és kihívásokkal teli kaland, így esélyed nyílik kötelezettségek és kompromisszumok nélkül felfedezni a világot. Ha pedig szerencséd van, szingli kalandorként két legyet is üthetsz egy csapásra: felejthetetlen élményeket szerezhetsz, és szerelmes álmaidat is valóra válthatod.

1. Ahol az erotikáé a főszerep - Mykonos

Az Égei-tenger déli részén található görög sziget egy olyan hely, ahol igazán hódolhatsz az élet örömeinek. A táj rendkívül sokszínű, az eldugott kis öblök, a csodás hegyvidék, a finom homokos tengerpart, a kristálytiszta víz és a miniatűr falvak kiváló vakációt ígérnek. Sétálgass az extravagáns fővárosban, ahol téged is utolérhet a hamisítatlan kükladikus hangulat, látogass el a sziget védjegyének számító szélmalmokhoz, tekintsd meg a fehérre meszelt templomokat, és engedj az egyedülálló kozmopolita aura csábításának. Ha bevállalós vagy, a sziget nudista strandjain meztelenül heverészhetsz a parton, és anélkül bámulhatod az izmos férfitesteket, hogy bárki perverznek gondolna. Akár a barátnőkkel, akár egyedül nyaralsz, ne hagyd ki Európa leghíresebb szórakozóhelyét, ahová nyaranta több ezren érkeznek csak azért, hogy a világ legjobb DJ-ivel együtt bulizhassanak. Flörtölj bátran az eklektikus tömegben, és Mykonos lüktető forgataga gondoskodik arról, hogy az itt töltött nyaralás életed egyik legérzékibb élménye legyen.

Thinkstock
Thinkstock

2. A város, ami ritkán alszik - Barcelona

Katalónia fővárosa nagyszerű úti cél az egyedülállóknak, hisz tele van izgalmas látnivalókkal, programokkal és szinte mágnesként vonzza a progresszív ötleteket. Katalán felfedezőtúrád kiindulópontja lehet a platánsorokkal övezett La Rambla sétány, ahol csak úgy hemzsegnek a helyes pasik, majd folytathatod utad a világ egyik legjobb piacára, a La Boqueríára, és végigsétálhatsz a Passeig de Gracián, ami a város legelegánsabb és legforgalmasabb sugárútja. Az óváros szíve a Gótikus negyed, ahol Picasso és Miró élt, valamint itt magasodik a neogótikus stílusban épült Szent Eulália-katedrális. A Placa de Espana téren kihagyhatatlan látnivaló a mágikus Montjuc szökőkút, végezetül iktass be egy hosszabb sétát a Güell parkba, melyet látványos szobrok, színes mozaikok és épületek díszítenek. Ha finom falatokra vágysz, látogass el a tapasbárokba, ami a helyi fiatalok népszerű találkahelye, és a városközpont közelében lévő Barceloneta strandnak is remek a hangulata, ha fürdőzni támad kedved. Barcelona jól ismert pezsgő éjszakai életéről, de nem árt tudnod, hogy a spanyol szórakozóhelyeken hajnali egynél előbb nem indul be a móka.

A Life tippje:

A várostól kb. 60 km-re található a Montserrat hegy és kolostor, ami kihagyhatatlan.


Thinkstock
Thinkstock



3. Ha buzog benned az adrenalin - Biberwier és Lermoos

Azoknak, akik szeretik az outdoor sportokat, a tökéletes szabadság élményét nyújtja a Tiroli Zugspitz Aréna régió. A lenyűgöző hegyi táj kiváló lehetőséget biztosít kerékpározáshoz, futáshoz, nordic walkinghoz és siklóernyőzéshez, a kristálytiszta levegő pedig egyaránt felfrissíti a testet és a lelket. A zöldellő alpesi rétek, a ragyogó türkizkék tavak, a sűrű fenyvesek és az itt élő pásztorok misztikus hangulattal töltenek fel, a sziklás és meredek alpesi pályákon pedig eljuthatsz a 2000 méteres hegyek fantasztikus birodalmába. Kellemes estéket tölthetsz Biberwier falujában, ahol Tirol leghosszabb nyári bobpályája (1,5 km) vár, esténként pedig szuper szabadtéri koncertek zajlanak. A térségben részt vehetsz vezetett lovas túrákon a Via Claudia Augusta mentén, és ha mindez nem lenne elég az aktív kikapcsolódáshoz, búvárkodhatsz is az idilli szépségű Mittersee és Blindsee tavaknál. Kalandos időutazásra csábít a történelmi környezetben lévő Ehrenbergi várrom és a rokokó stílusú bajor királyi várak.

A Life tippje:

Szeptember 23-án rendezik meg Lermossban a Gourmet Fesztivált, ami a kulináris élmények mellett a legjobb alkalom arra, hogy új ismeretségeket köthess.


http://biberwier.at
http://biberwier.at



4. A felnőttek "Disneylandje" - Irány Amszterdam!

A holland főváros az egyik legnépszerűbb hely mindazok számára, akik társ hiányában egy igazán forró vakációra vágynak. A modern és kissé polgárpukkasztó Amszterdam fő mottója: "Élni és élni hagyni", amit néhány óra leforgása alatt te is megtapasztalhatsz: a helyiek nagyon barátságosak, nyitottak és segítőkészek, ha problémád van, vagy nem tudod, hova érdemes menni. A város tele van édes kísértéssel, ami segíthet a szabadidő még izgalmasabb eltöltésében. A piroslámpás negyed, a Szex Múzeum, a rengeteg peepshow, a szexshopok és a híres kávézók mágnesként vonzzák a lázadó és szabad szellemű turistákat. Ha menetközben egy olyan pasiba botlasz, aki felcsigázza az érdeklődésedet, ki tiltaná meg, hogy romantikus sétára induljatok, kéz a kézben? Amszterdam természetesen szolidabb élményekre is alkalmas, ha inkább a kulturális csemegékre szavazol: befizethetsz egy kellemes hajóútra, olvasgathatsz a Dam téren, bejárhatod a népszerű Albert Cuyp piacot, megnézheted a Rembrandt házat, a Van Gogh múzeumot, vagy kivonulhatsz egy jó könyvvel a bájos Vondelparkba.

Thinkstock
Thinkstock



5. Főzővakációzz Toszkánában

Szívesen belekóstolnál a hamisítatlan olasz életérzésbe, és mindezt megfűszereznéd némi romantikával és szenvedéllyel? Ha a mediterrán konyha szerelmese vagy, jutalmazd meg magad egy gasztronómiai nyaralással Olaszország egyik legszebb tartományában. Barátságos, nyugodt környezetben feledhetetlen napokat és nem utolsósorban új barátokat ígérnek a toszkán főzőkurzusok, ahol különféle típusú képzéseken sajátíthatod el az autentikus olasz főzési technika minden csínját-bínját. Az alapanyagokat a séfekkel együtt vásárolhatod meg a helyi piacokon, akik egynapos kirándulásokat is szerveznek a híres toszkán kecskefarmokra és az olajfaültetvényekhez.

Bővebb infó: http://www.italiancookerycourse.com/

Ha egy rövidebb tanfolyamot választasz, a tanulás mellett bőven marad időd a csodálatos vidék felfedezésére is. A Casentino-völgy a térség egy kevésbé ismert gyöngyszeme, a történelmi jelentőségű Poppi falujával és az etruszk emlékekben gazdag középkori Arezzóval, ahol minden hónap első hétvégéjén rendezik meg Európa második legnagyobb antik piacát.

A Life tippje:

A divatimádók paradicsoma Firenze. Nevezz be te is egy vásárlós túrára, ahol óriási kedvezményekkel szerezheted be a leghíresebb tervezők (Cavalli, Gucci, Prada) kreációit.


www.tuscookany.com
www.tuscookany.com

Szeld a habokat vaporettón - Titkos úti célok Olaszországbanhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20120810-trieszt-maranello-murano-burano-torcello-cefalu-olaszorszag-titkos-uti.html5 varázslatos úti cél itthon - Ide utazz, ha spórolni szeretnélhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20120620-ha-neked-is-szamit-a-penz-ide-utazz-ha.htmlAutóval a nyárba - Hasznos tippek külföldi utazáshozhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20120608-autoval-a-nyarba-hasznos-tippek-kulfoldi-utakhoz.html5 különleges pincészet itthon a bor és a pezsgő szerelmeseinekhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20120602-5-kulonleges-pinceszet-itthon-a-bor-es-a-pezsgo-szerelmeseinek.htmlNyaralás külföldön: a legnépszerűbb úti célok 2012-benhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20120525-nyaralas-kulfoldon-a-legnepszerubb-uti-celok-2012ben.htmlSzingli férfiak kontra erős nőkhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111222-szerelem-szex-parkapcsolat-szingli-ferfiak-kontra-eros-nok.html5 ok, amiért még mindig szingli vagy!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111201-szerelem-parkapcsolat-5-ok-amiert-meg-mindig-szingli-vagy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.