színésznő párkapcsolat szerelem Lewis Hamilton Nicole Scherzinger sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Scherzinger a mai napig kitart amellett, hogy nem csattant el csók közte és a korábban Rihannát bántalmazó Chris Brown között azon az ominózus bulin, amiről a Life.hu is beszámolt. Legutóbb éppen a Lorraine show-ban bizonygatta, hogy mennyire szereti párját, Lewis Hamiltont. A pilótát azonban nem hatotta meg a magyarázat.

Legutóbb júliusban röppentek fel olyan hírek, miszerint Scherzinger kisasszony és Hamilton a szakítás szélén állnak. Akkor együtt maradtak, most azonban megint úgy tűnik, gondok vannak a sztárok háza táján. Az énekesnő egy héttel ezelőtt ugyanis közeli barátjával, Chris Brownnal bulizott és olyan fotók készültek róluk, melyeken úgy tűnik, csókot is váltottak. Nicole aztán a csütörtöki Lorraine show műsorában erősítette meg, hogy továbbra is dúl a szerelem közte és Lewis között.

AFP
AFP

Az énekesnő kifejtette, hogy fantasztikus a kapcsolatuk és reméli, a Forma-1 mostani versenyhétvégéjén is Hamiltonnal tud tartani Japánba. "Hozzászoktam, hogy vele tartok a versenyeire" - mesélt a tévénézőknek a sztár, aki többször is elmondta, hogy semmi probléma sincs közte és párja között.

Bulvárértesülés szerint azonban Lewis koránt sem bocsátott meg csalfa kedvesének. Egy brit napilap boksz utcai forrásokra hivatkozva tényként közölte, Hamilton kidobta Nicole Scherzingert. Így pedig nem lesz könnyű dolga a fiatal versenyzőnek, aki nemrég aláírt a Mercedeshez, így jelenlegi csapatában is kirekesztettnek érzi magát. Egyedül pedig még nehezebb lesz számára a 2012-es F1 idény hátralévő része.

Mégse rúgták ki Keanu Reeves roninjainak rendezőjéthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121003-mozi-szorakozas-program-megse-rugtak-ki-keanu-reeves-roninjainak-rendezojet.htmlCicit villantott Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/szorakozz/20120910-gregor-bernadett-szineszno-cicit-villant-a-tibor-vagyok-de-hoditani.htmlJean-Paul Belmondo különválik Barbara Gandolfitólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121002-jeanpaul-belmondo-kulonvalik-barbara-gandolfitol.htmlÍgy vetkőzik a gyönyörű színésznő - Te bevállalnád a pasid kedvéért? (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20120912-erika-eleniak-a-baywatch-szokesege-vetkozik-es-meztelenul-pozol-a.htmlLedobja a fehér köpenyt a Grace klinika legszexibb dokijahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120928-ledobja-a-feher-kopenyt-a-grace-klinika-legszexibb-dokija-patrick.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.