párkapcsolat férfi szerelem szakítás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shia Le Beuf két év után különvált barátnőjétől, Karolyn Phótól. A pletykák szerint egy filmes ágyjelenet miatt tettek pontot kapcsolatuk végére.  

A Transformers színésze és stylistként dolgozó kedvese közel két év boldog párkapcsolat után úgy döntöttek, külön folytatják. A hírek szerint a pár már jó ideje szakított egymással, és ezzel magyarázható, miért látták a népszerű színészt egy titokzatos szőke lány oldalán egy hollywoodi szórakozóhelyen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Shia és Karolyn tavaly év elején ismerkedtek meg egymással egy Los Angeles-i karaoke-bárban. A pár legtöbbször boldognak látszott a róluk készült képeken, Karolyn pedig sokszor elkísérte szerelmét a forgatásokra is. Bennfentesek szerint a románcnak Shia új szerepe vetett véget: a sztár a híres dán rendező, Lars Von Trier készülő filmjében, a The Nymphomaniacban kapott szerepet - és egyúttal meglehetősen sok szexjelenetet is.

Nem meglepő, hogy a lány úgy vélte, ez túlmegy egy bizonyos határon, ezért arra kérte a színészt, mondjon le a szerepről. Shia azonban nem engedett, így végül a szakítás mellett döntöttek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.