párkapcsolat férfi LifeNight szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is biztosan kerültél már olyan szituációba, amikor a nemkívánatos pasit nem tudtad magadról levakarni egy szakítás vagy megismerkedés után. A helyzetet nem könnyű kezelni, és nagyon észnél kell lenni, hogy ne süljön el balul a dolog. A Life.hu most férfiakat kérdezett a témában.

Zaklató SMS-ek, éjszakai telefonok, levél a postaládában - igen, ezek mind arról tanúskodnak, hogy a pasi, akivel bármilyen kapcsolatod is volt, nem képes túllépni a köztetek kialakult viszonyon és így vagy úgy, de még mindig szeretne tőled valamit. Sok nő ilyenkor elköveti azt a hibát, hogy válaszolgat az üzenetekre, de vannak, aki figyelmen kívül hagyják a zaklatót. Természetesen az is gyakran előfordul, hogy a nő a zaklató. Lássuk, mi a férfiak véleménye.

Tippünk: Zaklat? - 5 lerázós tipp pasik ellen


"Nem bántottuk egy ujjal sem"

Zoli, boltos (28)

"A húgomnak volt egy pasija, aki az istennek se akarta őt békén hagyni a szakítás után. Mondhatott neki bármit, akkor is a nyakára járt, hogy ő még mindig így meg úgy szereti, és ők összetartoznak, satöbbi - láthatóan nem volt képes felfogni, hogy ennek már vége. Amikor már bulikban és az utcán is utána járt, megelégeltem a dolgot, és néhány nagyobb darab barátommal meglátogattuk a srácot. Nem bántottuk egy ujjal sem, csak felmentünk hozzá, leültettük a kanapéra, és elmondtam neki, hogy miként viselkedik egy férfi ilyen helyzetben. Utána megoldódott a szitu."

Thinkstock
Thinkstock

Amikor a nő a hunyó

Dávid, informatikus (33)

"Azért nem csak a férfiak tudnak ám zaklatni, legalábbis az én környezetemben bőven előfordult a fordított eset is. Én elég jól megúsztam, csak egyszer történt velem ilyen, ott is inkább csak interneten át volt kitartó a kislány. Miután kitettem a szűrét, egyfolytában írogatott, és az elején még jó fej akartam lenni, válaszolgattam, hogy nem vele volt a baj, blabla, aztán mikor nem hagyott békén később se, csúnyán elküldtem. Ez se segített, úgyhogy egy idő után egyszerűen nem válaszoltam. Még írt párszor, aztán eltűnt végleg."

Amit a pasi visszataszítónak tart a nőbenhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110218-8-dolog-amit-minden-ferfi-visszautasitonak-tart.htmlAz egzotikus nők titka - pasik vallomásaihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121115-szex-szerelem-parkapcsolat-az-egzotikus-nok-titka-miert-buknak.htmlA legkínosabb próbálkozások egy kapcsolat megmentéséérthttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121023-szerelem-parkapcsolat-a-legkinosabb-noi-probalkozasok-ezeket-ne-mondd.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.