Fontos a péniszméret? - Így választ a nő pasit!

pénisz párkapcsolat szex férfi szexualitás orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ottawai Egyetem és az Ausztrál Nemzeti Egyetem kutatói egy kísérlettel igazolták azt a felvetést, hogy a nők figyelembe veszik a pénisz méretét a párválasztásnál. A kísérlet eredményei szerint a nők ugyanolyan fontos szempontnak tartották a péniszméretet, mint a testmagasságot.

A kanadai-ausztrál közös kutatás keretében összesen százöt, 26 éves átlagéletkorú heteroszexuális nőt kértek fel, hogy vonzerő alapján rangsoroljanak 53 meztelen férfiről készült, számítógép által generált képet. A gépek által létrehozott képeken eltérő testmagasságú, testalkatú és különböző péniszméretű férfiak szerepeltek. A képeken látható leghosszabb pénisz ernyedt állapotban 13 centiméter volt.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A kutatók a nők rangsorolását kiértékelve arra az eredményre jutottak, hogy a résztvevők szemében a hosszabb pénisz megnövelte a férfiak vonzerejét, ráadásul ez a jelenség még a legalacsonyabb férfiak esetében is megfigyelhető volt. "Ezt a képletet természetesen nem úgy kell elképzelni, hogy 1 centivel hosszabb pénisz automatikusan 1 százalékkal nagyobb vonzerőt jelent, ez ennél sokkal komplexebb jelenség" - jegyezte meg az eredmények kapcsán Brian Mautz, az Ottawai Egyetem posztdoktori kutatója, a tanulmány vezetője.

Nem feltétlenül meglepő, hogy a nők előnyben részesítik a nagyobb pénisszel rendelkező férfiakat - mondta Mautz -, de az már sokkal inkább felkeltette a kutatók figyelmét, hogy a péniszméret ugyanolyan fontos szempontnak számított a nők szemében, mint a testmagasság, és a nagyobb péniszméret még jobban megnövelte a férfiak vonzerejét, ha magasabbak voltak. A kutatók meglátása szerint elsősorban evolúciós okai lehetnek ennek a jelenségnek, hiszen a nagyobb péniszről a nők több gyerekre asszociálnak.

Forrás: Medipress

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!



Édeshármasok filmen - csajok a csúcson (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130416-szorakozas-szex-szerelem-parkapcsolat-edesharmasok-filmen-csajok-a.htmlPasivélemény: "Ezért nem áll fel rendesen" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130416-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-ezert-nem-all-fel-rendesen.htmlHazugságok a női orgazmusról (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130412-szex-szerelem-parkapcsolat-5-hazugsag-a-noi-orgazmusrol-.htmlSztárok halála szex közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130412-szex-szerelem-parkapcsolat-vegzetes-szex-sztarok-akik-szeretkezes.htmlBabavárás szex nélkül? Ugyan! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130409-szex-szerelem-parkapcsolat-9-honap-szex-nelkul-ugyan-5.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.