párkapcsolat férfi LifeNight szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pasik nem szeretik, ha fölösleges kérdéseket tesznek fel nekik egy párkapcsolatban. A Life.hu utánajárt, hogy mi az, ami biztosan kiveri náluk a biztosítékot.

Ne kérdezd meg, hogy ki hívta, kitől kapott üzenetet, miért cigizik, miért késett annyit, stb. A pasik nagyon utálják és egy idő után elegük lesz belőle. Férfivélemények következnek.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock



Tippünk: 5 tabu kérdés, amit ne tegyél fel, ha friss a kapcsolat



András, kereskedő (34)

"Én listát vezetek azokról a kérdésekről, amelyek mentén tesztelem az új kedvest. Nos, az üzeneteimre, hívásokra vonatkozó kérdés hatalmas fekete pont nálam. Ahogy azzal is vágja maga alatt a fát, ha naponta többször felhív, ártatlan ürüggyel, de azért csavarosan csak rákérdez, merre járok, mit csinálok épp. Van, amikor válaszolok, miért ne, de előfordulhat olyan helyzet, amikor nem akarom az orrára kötni, nem azért, mert tilosban járok, hanem mert a válasz további kérdéseket indítana útjára. Hogy magyarázzam el, ha a volt barátnőmnek viszek egy kiló krumplit? Bár évek óta nem vagyunk együtt, néha teszünk egymásnak apró szívességeket, de ez főleg a kapcsolat legelején nem tartozik a másikra."

Zsolt, üzletkötő (43)

"Ennyi idősen tudom, hogy a női kíváncsiság az egyik leghatalmasabb erő a világon, és hogy a nők akkor is kérdezni fognak, ha csomót kötnek a nyelvükre, mert vannak dolgok, amiket muszáj megkérdezniük. Párkapcsolaton belül bőven akadnak még aggodalomra okot adó kérdések. A miért eszel ennyit, megint cigizel, a miért késtél, hova mész kérdések plusz az ellenőrző keresztkérdések legalább ennyire bosszantóak és feleslegesek. Én azonban megtanultam elengedni a fülem mellett a hülye kérdéseket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.