Tudd meg, hogyan csókol! - Csillagjegye elárulja! (18+)

csók párkapcsolat horoszkóp szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csókot váltani ezerféleképpen lehet, de tizenkét különböző módszer biztos van rá - pont amennyi csücsörítő csillagjegy. Ha kíváncsi vagy, hogy ki hogyan használja az ajkait, olvasd el Csókhoroszkópunkat!

Kos

Bika



Ikrek



Rák



Oroszlán

Szűz



Mérleg



Skorpió



Nyilas

Bak



Vízöntő



Halak



Barátkozz a Life.hu-val az iWiW-en és a Facebookon is!


Horoszkópod elárulja, mivel gyógyítsd magadhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120202-gyogynoveny-horoszkop.htmlFogyókúrázz a horoszkópod szerint!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111004-fogyokurazz-a-horoszkopod-szerint.htmlTe hogyan főzöl? A horoszkópod elárulja!http://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20110117-te-mit-fozol-a-horoszkopod-megmutatja.htmlHoroszkópod elárulja, milyen a hatodik érzékedhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110309-horoszkopod-elarulja-milyen-a-hatodik-erzeked.htmlHoroszkópod elárulja, milyen zenét szeretsz!http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20101214-zenehoroszkop-csillagjegyek-es-fulbemaszo-dallamok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.