VV4: Enikő belebetegedett a ValóVilágba! Elhagyja Olivért?

párkapcsolat Való Világ valóságshow szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivér barátnőjét, Enikőt, aki egyébként is egy törékeny lány, az utóbbi hetek történései nagyon megviselték. Lefogyott, senkinek nem hajlandó felvenni a telefont, sőt, már a műsort sem nézi. Ami érthető is, hiszen  látta a fiú gyöngéd mozdulatait és kedveskedését, amelyek Anikónak szólnak.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Mindeközben Olivér sorra töri össze a lányok szívét. A villa élete mostanában csakis Olivér és a nők körül forog. Szandika vágyik rá, Anikó szerelmes belé, Olivérnek Szandika nem, de Anikó annál inkább tetszik, még akkor is, ha úriember módjára tagadja. Hisz még a ValóVilág indulásánál megígérte, megkéri Enikő kezét, akit imád. De a törékeny lány lát minden gyöngéd mozdulatot, és hall minden titkolni vágyott szót.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



"Ott leszek a szombati párbajon, de ennél többet nem szeretnék nyilatkozni" - mondta a Blikknek a lesoványodott Enikő, azt azonban saját maga is megerősítette: már egyáltalán nem nézi a műsort, számára nem érdekes többé. Ezt hallva kézenfekvő a kérdés: ha Olivér esetleg vesztesen kerül ki a párbajból, vajon folytatódik-e a kapcsolatuk...

VV ÁGICA SZERINT NEM TÖBB EZ OLIVÉR ÉS ANIKÓ KÖZÖTT, MINT PUSZTA FELLÁNGOLÁS

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=JRFjZgVRG1ojR5Xu

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


VV4: Enikő teljesen kiborult Olivér flörtjétől Anikóval!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110207-meddig-birja-szex-nelkul-oliver-eniko-kiborult-szerelme-villabeli-flortjetol.htmlVV4: Szandika megerőszakolná Olivért!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110204-valo-vilag-4-szandika-megeroszakolna-olivert.htmlVV4: Olivér véresre verte az ökléthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110210-vv4-oliver-veresre-verte-az-oklet.htmlVV4: erős párbaj közeleg, Olivér büntetést kaphttp://www.origo.hu/teve/20110209-vv4-eros-parbaj-kozeleg-oliver-buntetest-kap.htmlVV4: Szandika szerelmes Olivérbe?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110131-vv4-szandika-szerelmes-oliverbe.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.