7 bizarr csóktípus, amitől frászt kapunk

csók párkapcsolat férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy gyakorlat teszi a mestert, mindenkinek voltak már rossz tapasztalatai a csókolózást illetően. Íme a legbizarrabb csóktípusok, amelyekre nem szeretnénk túl sokáig emlékezni! Két éve ez volt az egyik kedvenc cikketek a Life.hu-n.    


Thinkstock
Thinkstock

1. A propeller



Csenge, egyetemista (27)

"Nemrégiben randiztam egy sráccal egy romantikus helyen, ahol gyengéden rám nézett, majd egyből ledugta a torkomon a nyelvét, vadul körzött a számban, és közben úgy nyomta a fejemet hátra, hogy majdnem kitört a nyakam."


2. A csúcsragadozó



Zoli, szerkesztő (34)

"Játékos, harapós, lágy, felfalós, bugyinedvesítő, mindegyik bejön, attól függően, hogy épp milyen a kedvem. Egyszer összejöttem egy őrült csajjal, aki szabályosan rám vetette magát, ám az egyáltalán nem volt ínyemre, amikor a nyelvpiercingje kocogtatta a fogaimat."


Amilyen az ajkad, olyan vagy a szexben



3. A rágcsáló





Tünde, sportoló (31)

"A jó csók olyan, mintha megpróbálnánk feltérképezni a másik száját. Először az ajkakat összeérintve, majd finoman, lassan harapdáljuk egymást, aztán fokozatosan át lehet engedni a nyelvet a másik területére. Engem nem zavar, ha olyan pasival találkozom, aki rosszul csókolózik, mert számomra élvezet a tanítás, ám ha futó kalandról lenne szó, biztosan elgondolkodnék, hogy merjek-e veszélyesebb vizekre evezni egy rágcsálóval."

Thinkstock
Thinkstock



4. A kaméleon



Zsófi, énekesnő (25)

"A mostani párom tipikusan ilyen volt, s elképesztő variációkkal csókolt: vagy alig mozgott a nyelve, mintha egy döglött hal lenne, vagy iszonyatos sebességgel pásztázott a számban körbe-körbe, máskor pedig alig engedett a szájába. Nem volt mit tenni, az alapoktól kezdtük, majd jött a gyakorlati oktatás, ami szerencsére hatásos és célravezető volt."

5. A porszívó



Krisztián, tanár (32)

"Életem legjobb csókolózása egy nimfomán csajjal történt, órákon át játszottunk egymással, és nem volt túl sok ismétlés benne. Kimondottan élveztem, amikor vákuum módjára a számra tapadt és kiszívott minden energiát belőlem. Imádtam a tüzességét, a kreativitását, sajnos azóta sem volt hasonló élményben részem."


6. A lagymatag



Vica, kozmetikus (28)

"Az egyik pasim maga volt a megtestesült unalom. Kizárólag kívülről csókolgatta az ajkaimat, beljebb nem is nagyon merészkedett, és amikor megpróbáltam életet csiholni a dologba, megkaptam tőle, hogy túl keményen csókolok. Úgy éreztem, mintha egy döglött ponttyal csókolóznék, ezért is szakítottam vele."

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

7. Az anatómia nagymestere

Úgy látszik, intenzíven érdeklődik a belső szerveid iránt. Nyelvével körbetapogatja minden idegsejtedet, lemegy egészen a manduládig, kutatja a töméseket, megnyomja a bal felső sarokban, kopogtat a jobb oldalon, és szinte kényszert érzel arra, hogy jelezd, megtalálta a lyukas fogadat.

Mit tehetsz a rossz csók ellen?

Sokan eleinte feszengenek és zavarban vannak, illetve senki sem gondolatolvasó, hogy kitalálja, mi jó a másiknak. Ha tetszik az illető, és szeretnél esélyt adni a folytatásnak, légy türelmes, őszinte, interaktív, és mondd el vagy mutasd meg neki, mit szeretnél, mire vágysz.

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



Titkok a lábfetisizmusról (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130604-szex-szerelem-parkapcsolat-labaid-elott-hever-a-vilag-.html"Anyuci nagyon szeretné, ha bedugnád" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130222-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-anyuci-nagyon-szeretne-ha-bedugnad.htmlRészeges apa - te miért nem bízol a férfiakban?http://www.life.hu/szeress/20130603-miert-nem-bizunk-a-ferfiakban-s-kallai-szilvia-az-omyno.htmlProfi kézivezérlés - Mi juttatja csúcsra a nőt? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szexualitas-parkapcsolat-tokeletes-kezimunka-pasiknak-forro-szextipp.htmlNe tekergesd a mellbimbót! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121207-szex-szerelem-parkapcsolat-hogyan-kell-megerinteni-a-noi-mellet-avagy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.