párkapcsolat Valentin-nap sms szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elsőre nehéz elhinni, hogy 2012-ben még nem ciki SMS-eket írogatni. Főleg nem Valentin-napra. Hidd el, tudjuk, miről beszélünk. A Life.hu ugyanis megtalálta a legszebb, 160 karakterbe sűríthető vallomásokat.

Tipp! Bájos, titokzatos és szexi! Kattints a galériáért! (18+)






2. "Hogy mondjam el, milyen nagyon szeretlek én, ha bakker nem áll rendelkezésemre több csak 160 karakter."

Varró Dánielre


Thinkstock
Thinkstock


3. "Később majd megpróbálom, hogy elmondjam neked, mennyire szeretlek. De most csak érezni tudom."

Az első, suta szerelmi vallomás után van, hogy javítani szeretnénk, újraírni a történetet, újrafogalmazni a mondandónkat. A sete-suta szerelmi vallomások pont erre az időszakra esnek, akkor Honoré de Balzac szavaival pontosan kifejezheted, mi is játszódik le benned.

4. "Minden parázs hideg hamu, minden szó néma tátogás. Nem kellenek szavak, elég egy összevillanás. Még az se kell, elég ha vagy."

Kepes Géza Elég című versét akkor ajánljuk, ha az első nagy szerelmi vallomások fázisában vagytok, és mikor a nagy volumenű érzelmi hullámokat mindenáron és minden eszközzel el kell juttatni a másikhoz.

5. "Oltsd ki szemem: én mégis látva látlak, tömd be fülem: én hallom hangtalan szád, lábatlanul is elkúszom utánad, és hogyha kell, száj nélkül esküszöm rád."

Rainer Maria Rilke sorai már-már drámai magasságokba csapnak. Csakis az előbbinél még eltökéltebb, túlfűtöttebb érzelmi állapotban lévő párok számára.

Tipp! Bombaformában a 62 éves divattervező! Kattints a galériáért!


6. "Tudnod kell, hogy tied a szívem, elcsented, de vissza nem kérem. S mert szív nélkül élni nem lehet, cserébe elhoztam a tiédet!"



7. "Annyira szeretlek, hogy nem is gondolkozom rajta. Nem is hajtogatom. Olyan természetesen szeretlek, ahogy lélegzem, meszesedem, süketülök, hullajtom a hajam."

Vavyan Fable

8. "Te egyedül, aki sose bántott (...) Te mondd el helyettem egyszer nem tévedtem egyszer nem vétettem, amikor ágyamat szíveden vetettem."

Szabó Magda

9. "A Nap kihűl, a Föld kiszárad, az ég üres lesz nélküled, és én senki vagyok, ha te nem vagy velem. Annyira szeretlek!"

Sütő András

10. "Ha érted mindent elhagyok, leszel cserébe mindenem?"

Elizabeth Barrett Browning

Tipp! A legszebb duci modellek! Kattints a galériáért!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.