párkapcsolat szex férfi LifeNight szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olykor a legmeghittebb hálószoba is unalmassá válhat a szexi aktushoz. Mindketten másra vágytok? Egy kis színt szeretnétek vinni a szexuális együttlétekbe? Akkor itt az ideje "terepet" váltani. 

Persze nem kell a világ másik végére szervezni a szexi randevút, ha egy kis színt akartok vinni az együttlétekbe, hiszen az is elég, ha munka után nem haza mentek, hanem egy kibérelt szobában áldoztok az erotika oltárán. Aki most felhúzza a szemöldökét, az biztosan nem ismeri a hazai lehetőségeket, hiszen olcsó szobát bárhol, vidéken is lehet találni akár egyetlen órára is, ahogy azt a "profik" igénylik, vagy azok, akik mondjuk tilosban járnak.

Thinkstock
Thinkstock

El is játszhatjátok mind a két helyzetet: például azt, hogy a pasid felcsípett téged egy órácskára, te egy őrült szexi ruhába bújsz, és benn a szobában is e szerint viselkedsz: vérprofin és célratörően. Ahogy izgalmas élmény lehet az is, ha azt játsszátok, hogy titkos szeretők vagytok, és az édes bűnbeesés hajt titeket az erotikus légyottra. Persze cseppet sem baj, ha úgy ölelitek egymást, mintha csak az az egy óra lenne a világ számotokra.

Az is nagy élmény lehet, ha meglepetésként te csalogatod szobára a párodat, akinek fogalma sincs, miért kell x időre y helyszínen lennie. Füllentheted azt is, hogy lakásnézőre hívod (ha amúgy is aktuális), de természetesen téged talál a "lakásban" - talpig erotikára készen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.