párkapcsolat szex szexualitás szerelem kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvesed rajong a különleges kávékért, és te is szereted a frissen őrölt kávészemek illatát? Miért ne használhatnátok fel ezt a finomságot az erotikában is?

Egy olyan este, amikor biztosan tudod, hogy másnap nem kell korán kelned, vagyis a koffeintól (is) felpörögve, sokáig ébren maradhattok, lepd meg életed pasiját egy szexi kapucsínóval! Nyugodtan engedd szabadon a fantáziád, olvassz csokoládét, gőzölj tejhabot, készíts nyelven olvadó, puha tejszínhabot, fűszerezz, édesíts, de mindezt szexi pincérnő köténykében és persze gyönyörű, popsit emelő, vádlit nyújtó dögös magas sarkúban. Szinte biztos, hogy férfid le sem tudja majd venni a szemét rólad.

Thinkstock
Thinkstock

Ha több, különböző illatú, zamatú kávétok van otthon, további érzéki játékot űzhetsz: kösd be a párod szemét, és miközben te kényezteted, simogatod, neki azt kell kitalálnia, milyen kávét tartalmaznak az apró csészékbe előkészített pirított kávészemek. A fürdővízbe is kerülhet pár csepp igazán illatos, erős főzött kávé, hogy a koffein kívül-belül is el tudja végezni serkentő munkáját, ám a lényeg a játék: fókuszban a kávéval.

Erotikus fotóalbum - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20120903-szex-szerelem-parkapcsolat-erotikus-fotoalbum-forro-szextipp-ejszakara.htmlÖt betű: aktus - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120828-ot-betu-aktus-forro-szextipp-ejszakara.htmlSzex a csillagok alatt - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120827-szex-szerelm-parkapcsolat-gyonyor-a-csillagok-alatt-forro.htmlIzgató szexékszerek a tökéletes orgazmusért - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120823-szex-szerelem-parkapcsolat-izgato-szexekszerek-a-tokeletes-orgazmusert-forro.html69-es póz másképp - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120822-szex-szerelem-parkapcsolat-69es-poz-maskepp-forro-szextipp-ejszakara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.