Csábítsd el egy profi csókkal! - forró szextipp éjszakára

párkapcsolat férfi csókolózás LifeNight szexualitás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csókolózni jó, és remélhetőleg tökéletesen ismered a csók pozitív fizikai és érzelmi hatásait. Csókolni lehet vadul, szelíden, csattanósan, ötletesen, boldogan és még százféle módon, de leginkább úgy, ahogy a partner és te megengeded.

Aligha van még egy olyan izgalmas technika a nő számára, mint a csók, amellyel a legváratlanabb helyzetben is felkeltheti párja érdeklődését egy hétköznap esti hancúrozásra. Ha mégsem történik meg az ölelés, mert valamiért nincs kedvetek az együttléthez, akkor sem veszítetek semmit: a meghitt, a másik kényeztetését szolgáló csók mindig az egyik legfinomabb és legizgalmasabb lehetőség marad a csábításra.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Hogyan csókolj, ha szexre szeretnéd csábítani a párodat?

Először csak kacér kis csókokkal - amit a szájzugra adsz - indítsd a menetet, és csak akkor, amikor érzed, megnyílik neked, akkor dugd át a nyelved a partnered szájába. Érezni fogod, merre halad a dolog, hiszen a kölcsönösség alap csókolózás közben. Ha vevő a pasid a szexi kényeztetésre, akkor nem fog habozni, hogy ő is bevesse a tudományát.

A pasik egy része imádja, egy másik részét a hideg rázza, ha az arcán matatsz csók közben, ezért bánj óvatosan az arc tenyérbe simításával, a tarkóját is csak akkor simogasd, ha tudod, hogy ez a másikat is felizgatja. A kezed természetesen nyugodtan elkalandozhat más irányba, de az is izgató a férfi számára, ha erősen magadhoz húzod őt. Ha azt érzi, te most tényleg akarod őt, és nem olyan tessék-lássék alapon csókolózol vele.

Az se baj, ha néha összekoccan a fogatok, de ha ez zavar téged vagy a partneredet, akkor kerüld el, és inkább a nyelvmunka legyen a fókuszban.
Van, aki azt szereti, ha nagy köröket ír le a másik szájában, mások valóságos birkózást rendeznek nyelv-nyelv ellen, ha azonban csábításra használod a csókot, akkor csalogass vele: a nyelved és az ajkad húzza magával a partnered. Játssz, támadj és fújj visszavonulót, hogy legyen esélye elfogadni a lehetőséget.

Ilyen a tökéletes férfikéz, ami csúcsra juttatja a nőt! Útmutató pasiknak - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szexualitas-parkapcsolat-tokeletes-kezimunka-pasiknak-forro-szextipp.htmlA gyönyör titka: a gésagolyó! - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-hasznald-a-gesagolyot.htmlTanulj meg maszturbálni - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szexualitas-parkapcsolat-te-hogy-maszturbalsz.htmlSzexi üzenettel csábítsd magad után - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20120906-telefonon-csabitsd-magad-utan-forro-szextipp-ejszakara.htmlPornómontázs - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szerelem-parkapcsolat-pornomontazs-forro-szextipp-ejszakara.htmlKávés csábítás - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20120904-szex-szerelem-parkapcsolat-kaves-csabitas-forro-szextipp-ejszakara.htmlErotikus fotóalbum - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20120903-szex-szerelem-parkapcsolat-erotikus-fotoalbum-forro-szextipp-ejszakara.htmlÖt betű: aktus - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120828-ot-betu-aktus-forro-szextipp-ejszakara.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.