párkapcsolat szex LifeNight szexualitás szerelem fűszerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van az úgy, hogy egész nap ég benned a vágy, és eszedben sincs kibúvót adni életed párjának, mi több: biztosra akarsz menni, mert neked bizony aznap éjjel szükséged van egy kis erotikára. Lássuk, hogy a csáberődön kívül milyen szexi fűszerekkel érdemes megbolondítani az ágyba csalogató vacsorát.

Ne habozz egy pillanatra sem, hiszen a csábítás mellett akad még néhány jól bevált és morálisan is elfogadható módszer arra, hogy tüzet gyújts a partneredben. Nincs szükség a tudomány legújabb csodapiruláira sem, amit valószínűleg egyébként sem tálalnál párod belegyezése nélkül a vacsora mellé. Épp elég, ha a szexi menüt úgy állítod össze, hogy a megfelelő fűszerek gondoskodjanak partnered támadókedvéről.

Milyen ártalmatlannak tűnő, de titokban ajzószerként ható fűszerek után érdemes nyúlnod? Íme néhány örömfűszer a természetből: csili, mustármag, vanília, szegfűbors, szegfűszeg, ginzeng, gyömbér, ánizs és méz.


Thinkstock
Thinkstock

A Life.hu erotikus menüajánlata egy buja éjszakára:

Első fogás:
Készíts egy bögrényi zöldséglevest zellerből, paradicsomból és répából. Ízesítsd csipetnyi csilivel, leheletnyi szegfűborssal és színezd aranysárgára sáfránnyal. A forró leves a szexfűszerkeverékkel és zellerrel igazi nagyágyú, ha az érzékek felkorbácsolása a terv.

Második fogás:
Tálalj grillezett halfalatkákat egy bögrényi rizzsel, adj mellé pikáns céklasalátát, amit citrommal, gyömbérrel, mustármaggal és mézzel bolondítasz meg.

Harmadik fogás:
Desszertként a simogatásod mellé kínáld egy kanálnyi otthon kavart vaníliás, ánizsos fagylalttal.

Bánj csínján az alkohollal, ha szexet szeretnél, italként gyömbéres, ginzenges jeges teával csábítsd magad után a hálószobába kedvesed.

Adj egy kis időt a fűszereknek, és aztán már csak rajtad múlik, győzöd-e a párod szextámadását.

Vagy ágyba viszel, vagy tűnj el örökre!


Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.