Rafinált csábítás színekkel a hálószobában - forró szextipp éjszakára

párkapcsolat szex LifeNight szexualitás szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekig hófehér vagy fekete csipkés fehérneműben csábítottál, de az idő múlásával rájöttél, hogy jó lenne kipróbálni más színeket is a hálószoba falai között? Lássuk, miért érdemes változtatni néha a régi szokásokon.

A pasik jelentős része imádja, ha egy nő merészen, de ízlésesen használja a különböző színeket az öltözködésében - és az ágyban is. Ráadásul a pikáns árnyalatokkal üzenhetsz is. Avasd be a kedvesed - még a szexuális aktus előtt - egy e-mailben titkos, erotikus "szín-szótáradba", így tudni fogja az ágyban, hogy mire vágysz, ha dögös vörösben támadsz, ha lila bugyiban nyomulsz, vagy ha talpig rózsaszínben libbensz be a hálószobába.

Thinkstock
Thinkstock

A Life tippje egy rafinált éjszakához:

Öltöztesd az estét kedvenc színeidbe: ha az ágyban történetesen zöld szettben fogod elcsábítani a kedvesed, akkor figyelj arra, hogy a szexi együttlétet megelőző vacsora kiegészítői (terítő, étkészlet, szalvéta, gyertyák stb.) is zöld színűek legyenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.