fehérnemű bugyi párkapcsolat szex LifeNight szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran elfeledkezünk arról, hogy sokszor a legegyszerűbb trükk a legcélravezetőbb a csábításhoz. A Life.hu szerint ugyanis egy szexi és ízléses fehérnemű is elég lehet a pasik érdeklődésének felkeltéséhez, ha szexre vágyunk. 

Milyen a szexi bugyi? Erre a kérdésre szinte biztos, hogy nincs jó válasz, tekintettel a híres filmre, a Bridget Jones naplójára, amelyben a csípőszorítós, méretes ruhadarab is képes volt izgalomba hozni a filmbéli partner érzékeit.

Tippünk: A bugyis jelenetbe itt nézhetsz bele!


Hódító útra indulhatunk egy-egy új darabbal (vagy a régivel is, ha az a kedvenc), a lényeg, hogy a bugyivillantás kellően kacér legyen, és jó időben, jó helyen kerüljön sor a csábításra. Néha nem árt egy kis kommunikáció is a szexi akció mellé, máskor tényleg elég a pasi színe előtt elvonulni, de néha rá is tehetünk egy lapáttal a csalogatásra, hiszen számos olyan darab kapható az üzletekben, ahol a fehérneműn egyértelmű feliratok vagy ábrák jelzik, mit is várunk a partnerünktől.

Ne feledd! Van olyan férfi, aki a direkt felszólítást (a bugyin se) kedveli, ők azok, akik a leheletfinom anyag, a csipke és a benne rejlő szexi forma erejében látják a valódi csábítás igazi titkát.

Thinkstock
Thinkstock



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.