párkapcsolat szex szüzesség szexualitás orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első örök élmény, az első az ártatlanság elmúlása, az elsőre mindig emlékezni fogunk - lehet, hogy régen ez így volt, de manapság a szüzesség elvesztése inkább csak egy állomás, mint A nagy esemény. Így pedig könnyebben sikerülhet bénára az első alkalom - mint ahogyan az alábbi férfiak is elmesélték azt a Life.hu-nak.

1. Fesztiválhangulat, zavaró tényezőkkel

Csaba, sofőr (29)

"Egy nyári fesztiválon történt, tizenhét éves voltam, és már nagyon el akartam veszteni a szüzességemet. Igazából ebben a reményben is mentünk fesztiválozni a haverjaimmal, mert azt hallottuk, hogy ott könnyebben kaphatók a csajok. Hát én ki is fogtam egyet egy koncert utáni buliban, elég rámenős volt, és berángatott a sátrába, ahol megtörtént a dolog - elég gyorsan, mert közben szólt, hogy siessek, a pasija nemsokára visszaér. Addig sem volt sok varázsa a pillanatnak, de ettől végképp szertefoszlott."


Thinkstock
Thinkstock


2. Profi segítség

István, gyógyszerész (33)

"Korán elkezdett érdekelni a szex, és nagyon intenzíven - viszont olyan helyen és körülmények között nőttem fel, hogy esélyem nem igazán kínálkozott kipróbálni. Így amikor érettségi után elkerültem egyetemre egy nagyvárosba, akkor nem bírtam arra várni, míg majd megismerkedek egy helyes lánnyal, és a barátnőm lesz, vagy hogy egy buliban esetleg összejön... Minél előbb túl akartam lenni rajta, így elmentem egy hivatásos örömlányhoz. Aranyos volt, kedves, de az egész akció kiábrándító élmény volt - és máig sajnálom, hogy nekem ez volt az első."


3. Homályos emlékek

Ricsi, főiskolás (22)

"Őszintén szólva nem nagyon emlékszem a szüzességem elvesztésére. Tudom, hogy ez eléggé gáz, és én is jobban örülnék, ha több maradt volna meg, de hát ez van. Egy házibuliban történt, középsuli idején, nagyon sokan voltak és nagyon sokat ittunk. Néhány filmszakadás előfordult az éjszaka során, és csak annyira emlékeztem másnap, hogy megtörtént egy sötét szobában, de arra nem, hogy kivel."


4. Az a fránya gumi

Dávid, tanár (31)

"A szokásosnál később esett meg velem, én húsz voltam, a lány tizenkilenc, mindketten már egyetemisták, együtt jártunk hónapok óta - és az én bénaságom miatt sikerült kínosra az első alkalom. A gumival sehogy se tudtam megküzdeni, állandóan felcsúszott, én meg az izgalomtól amúgy se voltam százszázalékosan kemény, szóval egy óvatlan pillanatban inkább lehúztam a tudta nélkül és úgy folytattam. Csakhogy ettől meg annyival jobb lett a dolog, hogy el is sültem gyorsan - és már nem tudtam kihúzni előtte. Nagy veszekedés, esemény utáni tabletta, majdnem szakítás volt a vége."


Thinkstock
Thinkstock

5. Így jártam anyátokkal

Péter, kereskedő (41)

"Azt mondják, egy fiatal fiúnak az a legjobb, ha egy tapasztalt nővel veszíti el a szüzességét. Velem így történt, de nem biztos, hogy ezzel annyira jól jártam. Az illető az anyám barátnője volt, és egyben egy barátom anyja. Már korábban is észrevettem, hogy nézeget, aztán fokozatosan csábított el, és egyszer áthívott 'segíteni', amiből végül szex lett - nekem az első. Nem is volt rossz, csakhogy utána elkezdett zsarolni, hogy elmondja a szüleimnek, ha nem járok át hozzá időnként - én pedig voltam annyira kisfiú, hogy nem mértem fel, az neki is mennyire kínos lenne. Sokáig tartott, míg egyszer végleg nemet mertem mondani."

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.